Korisnici Windows 8 OS-a, jeste dobili svoj Windows 8.1 Update?

Fotografija članka: Korisnici Windows 8 OS-a, jeste dobili svoj Windows 8.1 Update?

Iz Microsofta nam javljaju kako je prošlo gotovo mjesec dana kako su pustili Windows 8.1 Update. Ako vam je uključen Automatic Update, onda ga već imate instaliran.

Oglas

Iako je većina ljudi primila nadogradnju s Windows 8 na Windows 8.1 inačicu operativnog sustava, iz Microsofta toplo preporučuju nadogradnju, kako zbog nove funkcionalnosti tako i zbog bolje sigurnosti. U Microsoftu će produžiti rok za nadogradnju na Windows 8.1 s dodatnih 30 dana, do 10. lipnja.

Korisnici koji ne ažuriraju svoj Windows 8.1 uređaj na Windows 8.1 do tog roka, više neće primati obavijesti o nadogradnji (update). Kako nam javljaju iz kompanije, nadaju se kako će do 10 lipnja većina preostalih korisnika koji nisu ažurirali svoje uređaje na Windows 8.1 to i napraviti.

Sve što biste trebali znati o Windows 8.1 Update-u, nalazi se na .  Ako naiđete na neke probleme tijekom instalacije,  objavite svoj problem na .

 Windows 8.1 Update

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.