Konzum mobilna aplikacija prva prodajna aplikacija u Hrvatskoj na Windows 8 platformi

Fotografija članka: Konzum mobilna aplikacija prva prodajna aplikacija u Hrvatskoj na Windows 8 platformi

Windows 8 je ovih dana i službeno predstavljen u Hrvatskoj, a u njegovoj lokaliziranoj inačici na Windows Storeu među domaćim aplikacijama prva je dostupna aplikacija za internetsku kupnju u Konzumu.

Oglas

Besplatnu mobilnu aplikaciju Konzuma moguće je preuzeti na iPhone-u, iPad-u i iPodu-u te BlackBerry i Android uređajima. Mobilna aplikacija omogućava kupnju u pokretu i pruža mogućnost kupnje iz naslonjača. Konzum mobilna aplikacija je najjednostavniji način za kupnju svih proizvoda potrebnih u kućanstvu, a potpuno je usklađena s Konzum Internet prodavaonicom. Konzum Internet prodavaonica nudi više od 20.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, jednostavan odabir proizvoda i „punjenje“ košarice te stalno praćenje potrošenog iznosa i jednostavno plaćanje. Za kupnju u Konzum Internet prodavaonici dovoljno je registrirati se kao korisnik na adresi , a novi Windows 8 operativni sustav kupnju putem Konzum mobilne aplikacije učinit će još jednostavnijom i zabavnijom.

Windows 8 nudi korisnicima brojne novosti i mogućnosti, brzo i fluidno korisničko sučelje koje se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima korisnika, radi jednako dobro korištenjem tableta i zaslona osjetljivih na dodir te uz tipkovnicu i miša. Windows 8 operativni sustav savršeno odgovara i za posao i za zabavu, a lokalizirana inačica na hrvatskom jeziku već je dostupna domaćim korisnicima.

Konzum će i dalje pratiti trendove u svijetu novih tehnologija koje unaprjeđuju način na koji se obavlja kupnja te i u narednom razdoblju biti lider u uvođenju inovativnih usluga na hrvatskome maloprodajnom tržištu.

Konzum mobilna aplikacija na Windows 8 sustavu dostupna je na linku:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.