Konka E2 službeno predstavljen na MWC 2017

Fotografija članka: Konka E2 službeno predstavljen na MWC 2017

Nakon premijere koja je odrađena prošlog tjedna u Barceloni na MWC 2017, kompanija je i službeno najavila izlazak svog novog pametnog telefona – Konka E2.

Oglas

Kako često znamo reći – novi brend novi smartfon, Konka nam i nije toliko nepoznata kompanija. Još smo se 2015. godine upoznali s njima preko njihovog smartfona, a na njihovim službenim stranicama vidimo kako su prilično aktivni i imaju zanimljive modele.

Inače se radi o lijepom i elegantnom smartfonu koji je tanak samo 7,9 milimetara, dok je ekran 5,2 inčni IPS i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, te je dodatno prekriven 2.5D zakrivljenim staklom. Svakako treba spomenuti kako su ga dizajnirali tako da praktički nema leijvog i desnog ruba.

Inače smartfon radi na 4-jezgrenom MediaTekovom MT6737 procesoru uz 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Kamere su od 8 MP i 13 MP, podržava 4G LTE mreže + VoLTE, a baterija je kapaciteta 4000 mAh. Ispod ekrana u Home tipki smješten je i čitač otiska prsta.

Za sada nema informacija kada će se simpatični Konka E2 pojaviti u prodaji i po kojoj cijeni, ali znamo kako dolaz u dvije boje – crna i zlatna. Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.