Konferencija SAP World Tour ’06 u Zagrebu

Racunalo.com foto

SAP World Tour 2006 predstavlja niz manifestacija u 76 gradova širom svijeta za izravni dijalog s lokalnim tvrtkama o tome kako im SAP-ov softver može pomoći u učinkovitijemu ostvarivanju inovacija i poslovanju. Sudionici se pritom imaju prigodu informirati iz prve ruke od SAP-ovih vodećih ljudi, partnera i lokalnih suradnika o ključnim područjima od interesa, uključujući rješenja za tvrtke svih veličina, specifičnim aplikacijama za pojedine djelatnosti te softver sljedeće generacije koji iskorištava uslužno orijentiranu arhitekturu poduzeća (SOA). Pokrovitelj manifestacija u svijetu je Intel Corporation. SAP je danas također najavio turneju SAP NetWeaver® Technology Tour, namijenjenu više tehnički orijentiranoj publici, koja okuplja stručnjake za SAP-ovu tehnologiju i vodeće vizionare s programerskom zajednicom širom svijeta.


SAP  d.o.o., podružnica SAP AG, danas je objavio da SAP World Tour ’06 dolazi u Zagreb 13. i 14. rujna. Zagreb je jedan od 76 gradova domaćina niza manifestacija širom svijeta posvećenih potrebama poslovanja tvrtki svih veličina. Pokrovitelj ovih manifestacija u svijetu je Intel Corporation, dok lokalnu konferenciju podržavaju b4b, Cisco, GBS-IT, HP, IBM, S&T Hermes Plus, Siemens, Vodatel, Mikronis, sheepooarts.hr, te medijski pokrovitelji Lider, Net.hr, pc chip, Privredni vjesnik, Press clipping, Economic Report Radija 101, SAP INFO i SAP MAG. Svi sudionici imati će jedinstvenu priliku iz prve ruke saznati od SAP-ovih korisnika, partnera, analitičara i stručnjaka na koji način im SAP-ov softver može pomoći u učinkovitijemu ostvarivanju inovacija i poslovanju, te unaprijeđivati poslovne procese i održavati konkurentnim hrvatsko gospodarstvo.


SAP World Tour ’06 obuhvaća tematska izlaganja, prezentacije, svjedočenja uspješnih korisnika i predviđanja analitičara, kao i prateće tehnološki usmjerene sadržaje specifične za pojedine djelatnosti kao što su rješenja za tvrtke svih veličina ili za unaprjeđenje poslovanja u najnovijim verzijama mySAP™ ERP, vodeće tržišne aplikacije za planiranje resursa tvrtki. Odvijati će se kroz dva dana, pri čemu je prvi dan Tehnološki dan, a drugi je Poslovni dan usmjeren na gospodarstvo i poslovanje.


Tehnološki dan konferencije prezentira inovativne zamisli koje oblikuju djelatnost poslovnih aplikacija te donosi najnovija zbivanja na području SAP-ove tehnologije. Posjetitelji će saznati više o platformi SAP NetWeaver i uslužnoj arhitekturi poduzeća (SOA), te mogu doći do informacija i alata potrebnih za omogućavanje inovacija u poslovnim procesima. Poslovni dan usmjeren je na korisnička iskustva, razmjenu znanja, predviđanja analitičara, predstavljanje noviteta i unaprjeđenih rješenja i aplikacija. Korisnici i partneri imati će priliku povezati se s istovrsnim subjektima, SAP-ovim stručnjacima i partnerima iz djelatnosti kako bi više saznali o najnovijim verzijama SAP-ovih proizvoda i viziji inovativnih novih poslovnih procesa.


SAP World Tour ’06 službeno će biti zaključen dodjelom novinarskih nagrada SAP ICT journalist prize Božo Težak za najbolje novinarske radove iz 2005. godine. Riječ o petoj obljetnici dodjele novinarskih nagrada, čiju je inicijativu za osnivanje dao SAP, a Hrvatsko društvo novinara nagradu podupire od njezina osnutka. Nagrada za cilj ima podržavati informatičko novinarstvo i kvalitetno praćenje tehnološko-kouminikacijskih tematika koje imaju sve veću publiku i čiji sadržaj snažno raste.
Nagrade će se dodijeliti u dvije kategorije: nagrada za najbolji urednički uradak i nagrada za najbolji novinarski uradak te posebnu nagradu za novinara godine o kojoj odlučuje Zbor Informatičkih novinara HND-a.


mySAP ERP 2005 – Solidan temelj za poslovnu izvrsnost
SAP između ostaloga svjetsku turneju koristi kako bi korisnike i profesionalce informirao o poslovnim koristima svoje najnovije verzije rješenja za planiranje resursa tvrtki, prenoseći iskustva organizacija koje su u potpunosti dovršile svoju dogradnju sa SAP® R/3® na mySAP ERP za samo 45 dana. Ova manifestacija nudi izrazito vizualno i doživljajno okruženje u kojemu postojeći i potencijalni korisnici mogu vidjeti interaktivne demonstracije i prezentacije koje ističu neke od 300 funkcionalnih poboljšanja nove verzije mySAP ERP.


„SAP-ovi korisnici širom svijeta vide koristi od prijelaza na mySAP ERP i opremaju se za predstojeći informatički pomak prema uslužnoj arhitekturi poduzeća,” kaže Igor Dropulić, direktor SAP d.o.o. „Putem SAP-ove svjetske turneje u Zagrebu mi kanimo pomoći hrvatskim tvrtkama svih veličina, osobito u iznimno rastućemu tržištu tvrtki srednjih veličina da povećaju svoju konkurentnost, te želimo biti među vodećima u ovoj djelatnosti i informatičkom prijelazu s našom vrhunskom aplikacijom za planiranje resursa tvrtki. World Tour pruža idealnu platformu za izravan razgovor s našim postojećim korisnicima o njihovim jedinstvenim potrebama i tranzicijskim planovima, kao i za pokazivanje potencijalnim korisnicima na koji im način mySAP ERP može pomoći da ostvare konkurentnost na globalnome tržištu kroz najbolje poslovno upravljanje.”


Dodatne informacije o World Tour ’06 konferenciji u Zagrebu saznajte na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.