Konferencija INFOSEK 2010 je završena

Fotografija članka: Konferencija INFOSEK 2010 je završena

Treba istaknuti da je konferencija obuhvatila široki spektar tema vezanih za informacijsku sigurnost od suvremenih problema vezanih za zaštitu privatnosti, vrlo aktuelne problematike vezane za etičko hakiranje, penetracijske testove i socijalni inženjering do razvoja u području standarda kao što su PCI DSS i ISO2700x obitelji standarda.

Reprezentativni sastav prezentera koji su obuhvatili stručnjake za hakiranje i penetracijsko testiranje iz Sjedinjenih Država, experte za socijalni inženjering i direktora PCI DSS vijeća za Europu iz Ujedinjenog Kraljevstva, direktora za Informacijsku sigurnost Europske Unije (ENISA), povjerenicu za Informacije Republike Slovenije i mnoge druge regionalne eksperte za informacijsku sigurnost, učinio je konferenciju vrlo aktuelnom, stručnom i zanimljivom.

Tradicionalna posvećenost Infosek konferencije međusobnom druženju, razmjeni mišljenja , informacija, diskusija i na kraju zabavi i gostoprimstvu doprinjeli su vrijednosti koju je ova konferencija mogla ponuditi u stručnom pogledu.

Program Infosek konferencije započeo je dvodnevnom radionicom o etičkom hakiranju, a nastavio se predkonferencijskim danom da bi konferencija službeno bila održana u četvrtak i petak.

 

Za sve zainteresirane program konferencije i detaljni popis sudionika može se pogledati na stranici.

Onima koji su se na vrijeme i bez poteškoća uspjeli izvući iz snijegom zatrpane Slovenije, konferencija će zasigurno ostati u lijepom sjećanju i kalendaru za slijedeću godinu.

Konferenciji je prisustvovala i naša ekipa kao medijski pokrovitelj . Na našem portalu u slijedečim ćemo danima donijeti dodatne reminiscencije na konferenciju i razgovore sa najzanimljivijim sudionicima. Pratite nas.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.