Končar INEM i F-Secure u zlatno partnerstvo

Fotografija članka: Končar INEM i F-Secure u zlatno partnerstvo

Poznata finska softverska kompanija na području sigurnosnih rješenja F-Secure i Končar INEM, u srijedu su sklopili "F-Secure Gold Partner“ sporazum o suradnji. Stručnjaci domaće i finske tvrtke prezentirali su novinarima tom prilikom trendove u IT sigurnosti za 2010. godinu, te istakli potencijalne prijetnje i opasnosti. Kao što je od ranije poznato KONčAR–Elektronika i informatika se, kroz svoju poslovnu jedinicu ICT rješenja, niz godina bavi razvojem i implementacijom rješenja s područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija tako da je jedan od ključnih aspekata sigurnosti, u smislu informacijskih i komunikacijskih tehnologija, je svakako kvalitetna i pouzdana antivirusna i antispam zaštita. Temeljem dosadašnjeg bogatog iskustva INEM-ovih stručnjaka, kao optimalno rješenje navedenih problema, odabrana je softverska i hardverska ponuda tvrtke F-Secure.
Što se računalnih virusa tiče, softverska aplikacija F-Secure Client Security sa stopostotnom učinkovitošću zaustavlja mjesečno oko 200 pokušaja proboja malicioznog softvera, čime se dodatno ušteđuje minimalno 200 radnih sati sistemskih administratora.

Kako je istakao Ivan Bilać, rukovoditelj Poslovne jedinice ICT rješenja, KONčAR – Elektronika i informatika d.d. "prepoznali smo rješenje tvrtke F-Secure kao cjelovito i kvalitetno rješenje na području anti-x zaštita". "U skladu s povećanim angažmanom ostvaren je izniman rast obujma prodaje, što je povezano s kontinuiranim usavršavanjem (edukacijom) naših djelatnika omogućilo stjecanje Gold Partner statusa". Gošča iz Finske, Irma Hepokorpi, regionalni menadžer tvrtke F-Secure zaključila je kako F-Secure sa ponosom sklapa sporazum sa tvrtkom KONčAR-INEM. Nastaviti ćemo usko surađivati tijekom ove godine, kako bi smo zajedničkim klijentima pružili najvišu razinu IT sigurnosti.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.