Končar D’22M – PC računalo i IPTV u hotelskim sobama

Fotografija članka: Končar D’22M – PC računalo i IPTV u hotelskim sobama

Končar D'22M - PC računalo i IPTV u hotelskim sobama

Računalo je osmišljeno kao elegantno rješenje za primjenu u hotelskim sobama i apartmanima, koje gostima omogućava jednostavno korištenje mnogih usluga kao što su IPTV odnosno video na zahtjev, pristup internetu i hotelskim informacijama, pregled fotografija i videozapisa sa digitalnih ili analognih kamera i USB memorija, te zabavne trenutke uz računalne igre. Lako će se uklopiti i u kućanstva kao računalo koje po potrebi postaje drugi TV prijamnik.

Budući da je računalni modul smješten u okvir zaslona, eliminirana je potreba za dodatnim kabelima i napajanjem, a njime se (kao i funkcijama TV prijamnika) upravlja daljinskim upravljačem odnosno bežičnom tipkovnicom i mišem.

„Modelom D’22M slijedimo načela društvene odgovornosti i ‘zelenih informacijskih tehnologija’, kojih se držimo od samog početka. Zahvaljujući pomno odabranim komponentama, prosječna potrošnja električne energije ovog stroja manja je od uobičajene žarulje, čime su zajamčene značajne uštede. Siguran sam da će mnogi hotelijeri i kućanstva pronaći u njemu idealno rješenje za svoje potrebe,“ rekao je Damir Nožica, voditelj poslovne jedinice Informatička oprema, tvrtke KONčAR – Elektronika i informatika d.d.

Zaslon dijagonale 22 inča sliku prikazuje u visokoj rezoluciji, prikladnoj pregledu filmova i multimedijskih sadržaja. Štedljivi Intel Atom procesor u sprezi sa gigabajt radne memorije i 160 gigabajta čvrstog diska, dostatan je za pokretanje potrebnih aplikacija, a stroj je opremljen i svim priključcima uobičajenim za današnje TV prijamnike.

Dimenzije računala KONčAR D’22M su 458 x 340 x 73 milimetara sa podnožjem, a dolazi opremljeno sa VESA nosačem za ugradnju na zid ili stalak. Predložena cijena ovog računala iznosi 3252 kuna + PDV, sa uključenim operacijskim sustavom Microsoft Windows XP Home Edition.

Ponudu računala KONčAR možete pregledati na adresi . Računalo D’22M isporučuje se sa tvorničkim jamstvom u trajanju od 24 mjeseca.

Izvor: veselihackeri.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.