Meni Traži Info

  Smartfoni


  Nalazite se ovdje: Početna stranicaSmartfoniKomunikacije mijenjaju svijet

  Komunikacije mijenjaju svijet

  Autor: , 222 Pregleda

  • Besplatne e-čestitke za USKRS 2014 - pošaljite ih koliko hoćete!

  Uvođenje i primjena protokola IPv6 kao posebna tema ovogodišnje konferencije bilo je prvo na rasporedu, u tutorialu koji je održan u srijedu ujutro u hotelu Sheraton. O implementaciji tog protokola, koji pruža nove mogućnosti u izoliranim mrežama, ali uskoro će postati i osnova interneta, govorili su stručnjaci iz Kine, Belgije, Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Finske, Velike Britanije, Hrvatske, Tajvana, Indije i Poljske.
  Poslijepodne je održan prvi uvodni govor na kojem je Klaus-D. Kohrt predstavio stanje na mobilnom tržištu u svijetu, regiji i Hrvatskoj, situaciju s mobilnim mrežama treće generacije te ponudio vrlo zanimljive informacije o njihovom razvoju u budućnosti, koegzistenciji s komplementarnim tehnologijama kao što je WiMAX, kao i o onome što će doći nakon 3G-a, takozvanoj četvrtoj generaciji. Sutradan, još je jedan “keynote” donio iznimno zanimljivu temu: heterogene sustave, koje je govornik dr. Kimon P. Valavanis s floridskog sveučilišta predstavio govoreći o iskustvima s letećim robotima.
  U završnom predavanju Amerikanca Magdyja Bayoumija na živopisan je način prezentirana još jednu tema o kojoj ćemo mnogo čuti u budućnosti: povezivanje računala, komunikacijskih sustava i senzora u senzorske mreže koje imaju potencijal da promijene način na koji živimo, poslujemo i komuniciramo sa svijetom te jedni s drugima.
  Izvor: Večernji list

  • Besplatne e-čestitke za USKRS 2014 - pošaljite ih koliko hoćete!
  Tagovi:

  Pratite nas na društvenim mrežama, pretplatite se na besplatne e-Novine