Koji su najtraženiji pojmovi na Google tražilici u 2016?

Fotografija članka: Koji su najtraženiji pojmovi na Google tražilici u 2016?

Što se najviše upisivalo u Google tražilicu tijekom 2016. godine. Za očekivati je kako su trendovi bili američki izbori, Pokemoni , iPhone 7 i Olimpijske igre. Evo nekih zgodnih detalja.

Oglas

Iako su nastali prije čak 21 godine, Pokemoni su se vratili. Naravno, preko nove igre Pokemon Go, koja je negdje tamo tijekom ljeta totalno zaludila cijeli svijet. Druga stvar koja je također izbezumila cijeli svijet, barem ovaj “zapadni”, svakako su kontroverzni američki izbori koji su po nekima donijeli i neočekivane rezultate.

Tako su neki od najčešćih pojmova upisivani u Google bili Trump (čak i bez imena), zatim Hillary Clinton, Election (izbori). Kako i ne bi kada će ti izbori imati velik utjecaj i na mnoge zemlje. Ipak najtraženija riječ na Googleu navodno je “Powerball”, a radi se o jackpot dobitku od 1,56 milijardi dolara.

Neki od najčešće spominjanih pojmova su i iPhone 7, iako nije donio neki napredak u odnosu na prošli model ipak je tražen, ako nikako drugačije onda po inerciji. Tražene su i olimpijske igre, a i Brexit je bio zanimljiv.

Ovo su navodno najtraženiji pojmovi na Googleu u 2016. godini:
1. Powerball
2. Prince
3. Hurricane Matthew
4. Pokémon Go
5. Slither.io
6. Olympics
7. David Bowie
8. Trump
9. Election
10. Hillary Clinton

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.