Koji pametni telefoni imaju najbolje kamere?

Fotografija članka: Koji pametni telefoni imaju najbolje kamere?

U nastavku upoznajte top 5 pametnih telefona za koje kažu kako imaju najbolje kamere i koji mogu itekako promijeniti tvoj pogled na fotografiju. Izbor nije bio nimalo lagan, ali pronašli smo najbolje.

Oglas

Huawei P20 Pro

Revolucionarno dobar mobitel s tri kamere na stražnjoj strani uređaja. Iako su dvije kamere odavno postale standard kod skupljih modela mobitela, napravio je korak naprijed prema vrhunskoj glavnoj kameri i još boljim rezultatima.

opremljen je s Leica kamerama i to RGB i monokromatskom kamerom i telefoto lećom s 40MP, 20MP i 8MP. Široki otvori blende osiguravaju sjajne fotografije čak i u uvjetima slabog i neravnomjernog osvjetljenja.

Ni prednja 24MP kamera ne zaostaje za odličnim rezultatima. Trenutno su apsolutni hit portretne fotografije, a Huawei je to postavio na novu razinu zahvaljujući tehnologiji autoportreta i 3D tehnologiji.

Više o Huawei P20 Pro možete saznati na .

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy je definitivno postao vrh kvalitete kamera pametnih telefona. Snimljene fotografije daju vrhunske rezultate zahvaljujući dvostrukom otvoru blende. To znači da ima mogućnost ovisno o detekciji svjetlosnih uvjeta sam raspoznati koji otvor blende treba primijeniti.

Ono što je zaista nevjerojatno je činjenica da radi kao što radi ljudsko oko i prema detekciji svjetlosti otvara način rada f/1.5 za više svjetlosti ili f/2.4 za više oštrine.

Za sve one koji vole stvarati vrhunske video zapise koji će pokupiti sve likeove na društvenim mrežama, tu je i mogućnost super usporenog snimanja s nizom detalja koje ti do sada oku bile nedostupne. Uz svaki svoj video možeš dodati i glazbu.

Više o Samsung Galaxy S9+ možete saznati na .

iPhone X

uz novi standard zaslona, od ruba do ruba, donosi i novi standard vrhunskih portretnih kamera.

Uz stvarat ćeš fotografije koje ćeš htjeti podijeliti sa svima! Portretne fotografije gotovo su kao studijske, osvjetljenje je vrhunsko i ističe baš ono što želiš.

Dvostruka stražnja kamera sastoji se od dvije 12MP kamere, s većim i bržim senzorom i filterom boja te optičkom stabilizacijom slike. Glavna kamera ima i dva otvora blende, širokokutnu kameru f/1.8 i telefoto kameru s otvorom blende od f/2.4.

Uz to tvoji video zapisi bit će spremni za dijeljenje na društvenim mrežama, ali i na velikom platnu uz 4K zapise ili spore zapise do 240 fps.

Više o Iphoneu X možete saznati na .

LG V30

bez sumnje daje najbolje rezultate za video zapise. Upravo zahvaljujući uloženom trudu i vremenu za razvijanje vrhunskih 15 filtera, od blockbuster filmova i romantičnih komedija do noir i klasičnih filmova. Sve je tu i prilagođeno tvojim željenim rezultatima. Snimi sve, od dinamičkih i dramatičnih kadrova do kontrolirane brzine zooma.

U LG-iju pažnju su posvetili i zvuku na tvojim video zapisima koji će biti najbolji do sada i omogućuju zaista zaokruženu priču oko snimanja videa.

Kao i kod prethodnih LG premium modela poput G6 i model dolazi u punom smislu širokokutnom kamerom. Glavna i selfie kamera snimit će široki kut do čak 120° umjesto standardnih 75°.

Više o LG V30 možete saznati na .

Nokia 8

opremljen je s dvostrukom stražnjom 13MP kamerom, a prilikom izrade same kamere korišteni su vrhunski materijali poput Zeiss optike i iznimno tanke izrade.

Uz to ima zanimljivu mogućnost snimanja s prednjom i stražnjom kamerom istovremeno, tzv. bothie. Snimi video ili fotografije s podijeljenim zaslonom i oba kadra istovremeno.

Nokia OZO audio tehnologija osigurava 360° audio zvuk i značajno reducira okoline zvukove, šumove i smetnje. Širokokutna kamera uz savršeni zvuk omogućit će i savršeno široke kadrove.

Više o Samsung Galaxy S9+ možete saznati na .

Svi ovi najbolji mobiteli dostupni su mobis.hr ponudi! , najbolji webshop u kategoriji telekomunikacije i mobilne tehnologije po izboru kupaca i struke!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.