Koji je najveći selfie u Hrvatskoj? Ovaj humanitarni Microsofta Hrvatska!

Fotografija članka: Koji je najveći selfie u Hrvatskoj? Ovaj humanitarni Microsofta Hrvatska!

Microsoft Hrvatska pokrenuo je jedinstveni humanitarni projekt kojem je cilj uključiti građane u pomaganje djeci u bolnicama putem stvaranja najveće selfie fotografije veličine jednog terabajta.

Oglas

Mislite li da je moguće staviti cijelu jednu državu unutar 1 terabajta prostora? To će ispitati kompanija Microsoft Hrvatska koja je danas započela humanitarnu blagdansku kampanju “Najveći selfie u Hrvatskoj”. Tijekom kampanje će ljudi diljem zemlje, na Office 365 OneDrive prostor za pohranu podataka u oblaku, moći slati svoje originalne selfie fotografije dok sve zajedno ne dosegnu veličinu od jednog terabajta, za što se procjenjuje da će biti potrebno oko 250.000 fotografija, a sve to u svrhu doniranja Odjela za pedijatriju KBC-a Rebro.

Ovim će izazovom, prikupljenim 1 terabajtom fotografija na OneDriveu, Microsoft stvoriti jedinstvenu sliku Hrvatske koja će se tijekom blagdana moći viralno dijeliti putem online kanala i donijeti blagdansko veselje djeci u bolnici.

Kampanjom “Najveći selfie u Hrvatskoj” kompanija Microsoft Hrvatska želi, uz podršku humanitarne organizacije «Savez društava naša djeca» i udruge «Za osmijeh djeteta u bolnici», pomoći u kreiranju boljih uvjeta u dječjim odjelima u bolnicama. Zato će nakon završetka kampanje Microsoft omogućiti sretne blagdane potrebitoj djeci i roditeljima donacijom za opremanje kutka za roditelje na Odjelu pedijatrije KBC-a Rebro u Zagrebu.

Pomozite u prikupljanju jednog terabajta fotografija – uključite se u humanitarnu akciju već danas, šaljite svoje selfije i pomozite da djeca u bolnici KBC Rebro nose osmijeh svaki dan! Oni originalni i uporni bit će nagrađeni – jer nema ograničenja na broj slika koje jedna osoba može postaviti.

U izazovu možete sudjelovati već danas i to na nekoliko načina: uploadajte svoje selfie fotografije na stranicu ili ih objavite na svom Facebook, Twitter ili Instagram profilu koristeći oznaku #1TBCRO.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.