Koji je najskuplji smartfon? HTC One Gold s 24 karatnim zlatom!

Fotografija članka: Koji je najskuplji smartfon? HTC One Gold s 24 karatnim zlatom!

Možda nije naj-naj skuplji, ali je jedan od luksuznijih modela. HTC One Gold se pojavio prije nekoliko dana, a cijena mu je prava sitnica – samo 2.500$!

Oglas

Povremeno se na tržištu pojavljuju ovakvi modeli, a koji su namijenjeni elitnoj klasi ili kako mi to volimo reći – odlikašima, naravno ne u doslovnom smislu. Hoće li HTC One Gold kupiti neki bogati arapski šeik, Amerikanac multimilijunaš, ruski ili Kineski milijarder, ili pak vi koji ovo čitate? Apsolutno nije bitno, ali je sigurno da ćete biti drugačiji i primijećeni.

HTC One Gold

Inače, zanimljivo je kako je prvotno HTC One Gold trebao biti napravljen od 18-karatnog zlata, no ekipa je promijenila mišljenje i odlučila se za nešto ekskluzivnije 24-karatno zlato. Nakon ove prerade, morate priznati, HTC One Gold izgleda potpuno drugačije.

HTC One Gold

Ako želite svoj primjerak požurite jer će tajvanska kompanija proizvesti samo pet primjeraka, cijenu smo rekli – 2.500$. Nećemo više trošiti riječi na njega jer je hardverski iznutra isti, uživajte u ovih nekoliko fotki i videu… i maštajte… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.