Koji će Xiaomi smartfoni dobiti Android 7.0 Nougat nadogradnju?

Fotografija članka: Koji će Xiaomi smartfoni dobiti Android 7.0 Nougat nadogradnju?

Točan odgovor na ovo pitanje za sada još uvijek ne postoji, jer se do dana današnjeg Xiaomi nije oglasio i rekao koji će smartfoni s kojim MIUI inačicama dobiti Android 7.0 Nougat nadogradnju. No, nešto se ipak zna.

Oglas

Ovo bi trebala biti vrlo važna informacija i za ovaj dio svijeta, jer je poznato kako velik broj korisnika ima Xiaomi smartfone, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama. Razlog je opravdan, jer Xiaomi smartfoni nude smartfone vrlo jakih karakteristika po fer cijenama. Da, i mi ih imamo nekoliko… :)

Ono što treba odmah razjasniti je kako treba odvojiti Android i MIUI nadogradnju. Prema onome što mi znamo, prvo će se pojaviti Nougat nadogradnja, a nakon toga MIUI nadogradnja. Kada i na kojim uređajima, to je pravi misterij. Isto tako, ne mora značiti kako će svi smartfoni koji dobiju Nougat dobiti i MIUI 9.

Prema informacijama kojima mi raspolažemo, Android 7.0 Nougat nadogradnju dobit će – Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi Note 2 i Mi Mix, a od stariji modela spominju se Mi 5, Mi Max, Mi 4c, Mi 4S i Mi Note/Pro. Za sada nema informacija hoće li neki od Redmi ili Redmi Note smartfona dobiti Nougat, iako neki izvori spominju Redmi Note 3/3S/3A, Redmi 2 Prime, Mi 4i, pa čak i Mi Pad tablet. Nadogradnja na sedmicu se očekuje u prvom ovogodišnjem kvartalu.

MIUI 9 nadogradnja očekuje se negdje u lipnju, navodno će biti poveća – čak 1,8 GB. Kako će nove nadogradnje doći preko OTA sustava (Over-The-Air), vaš će vas smartfon obavijestiti kada je spreman za nadogradnju.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.