Koje su najpopularnije flash igre na Android i iOS smartfonima?

Fotografija članka: Koje su najpopularnije flash igre na Android i iOS smartfonima?

Igrate li video igre na vašim smartfonima i tabletima? Naravno da igrate! U nastavku vam donosimo neke prijedloge gdje možete igrati flash video igre.

Oglas

Kako bi igrali flash video igre na vašim mobilnim uređajima, morate imati predinstalirani flash player. Posljednja inačica (dok smo ovo pisali je) Adobe Flash 12, a možete je downloadati s . Neki uređaji koji već imaju predinstalirani flash player mogu zanemariti ovaj korak i krenuti na igranje flash online video igara.

A koliko igrate online igre na mobilnim uređajima? Puno. Nedavno smo s Tvornicom istraživanja napravili analizu hrvatskog gamerskog tržišta i došli do informacije kako je upravo smartfon! Zanimljivo, zar ne?

Koje igre igrati? Ovisno koje volite. U nastavku donosimo neke od popularnijih igraćih naslova o kojima vrijedi reći i nešto više.

Prva igra o kojoj ćemo reći nešto je Flappy Bird. Igra je toliko jednostavna da je – zarazna. Cilj igre je pomoći maloj i jadnoj ptičici da se provuče kroz sve prepreke koje se nalaze pred njom. Sve što trebate je tapkati po ekranu kako bi ptičica mahnula krilima i krenula prema gore. Ma, sve će vam biti jasno, igru možete direktno igrati na .

Druga igra o kojoj moramo nešto reći je Angry Birds, a mi smo se odlučili za Angry Birds Space. Još jedna besplatna online igra koja će vas dobro zabaviti. Priča je čista klasika – trebate praćkom naciljati zločeste svinje (Bad Pigs) i srušiti ih u ponor. Kada ih sve uništite prelazite na slijedeći nivo. Ova inačica ima 18 zanimljivih nivoa, prijeđite ih sve! Direktno je online možete igrati na .

Ako volite hazarderske igre, a takvih je igrača sve više, tada će vam se svidjeti Video Poker. Ovaj je online inačica pravog pokera s pet karata, čija su pravila opće poznata. Na ovim ćete stranicama pronaći i pregršt različitih varijanti pokera, kao što su Tens or Better, Deuces Wild, Aces and Faces, Deuces and Jokers, Jacks or Better, Double Bonus Poker, Double Double Bonus, i mnogi drugi.  Zgodno je i što možete dobiti određenu količinu besplatnih kredita i vidjeti kako ovaj poker izgleda. Svakako probajte.

Koje su najpopularnije flash igre na Android i iOS smartfonima

Tko još ne zna za Tetris? Sjajna igra koja je vladala ’80-tima i ’90-tima, a vrlo se rado igra i danas. Način igranja je jednostavan – trebate slagati različite elemente koji padaju odozgo tako da popunite vodoravne redove koji nestaju. Vrlo jednostavno! Možete je igrati Tetris .

I posljednja jednostavna igra koju ćemo vam predložiti je Little Doggies. Ovo je malo modificirana inačica igre “Memorije”, a u stvari trebate spajati parove pločica kako bi napredovali na slijedeći nivo. Što dalje budete igrali, pločica je sve više. Svakako zaigrajte i dobro se zabavite.

Dok čekate negdje u redu, vozite se u vlaku ili ste na nekom dosadnom predavanju, mislimo kako su ovo dobri prijedlozi za ugodno potrošiti vrijeme. Uživajte!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.