Koje novosti donosi Google+ predstavljene su na posebnom eventu

Fotografija članka: Koje novosti donosi Google+ predstavljene su na posebnom eventu

Čak 18 noviteta i nadogradnji predstavljeno je u posebnom eventu koji ste mogli gledati uživo na Youtubeu. Ne brinite, imamo taj video u nastavku :)

Oglas

Iako o Google+ ili G+ mnogi niti ne razmišljaju kao o ozbiljnoj društvenoj mreži, ipak se ona etablirala s velikim brojem članova u posljednje vrijeme. Do sada je registrirano više od 500.535.000 korisnika, a više od 235 milijuna svakodnevno istovremeno komunicira na Google+ društvenoj mreži.

Današnji posebni event uživo je gledalo više od 44.000 gledatelja iz cijelog svijeta, a mogli smo vidjeti novitete koje donosi ova po mnogima vrlo zanimljiva društvena mreža, na koju se svakodnevno uploada gotovo 215 milijuna fotografija, a broj uploadanih video priloga se povećao za 20 puta.

Koje novosti donosi Google+ predstavljene su na posebnom eventu

Ekipa iz Googlea predstavila je 18 zanimljivih noviteta koje donosi novi Google+, spomenimo sako kako su u posljednja četiri mjeseca imali čak 20 nadogradnji. Neke od najzanimljivijih noviteta koji su predstavljeni su:
Hangouts – dorađen je geo-lokacijskim označavanjem (single click), podrškom za SMS poruke, video, a najzanimljiviji su animirani gifovi :)
Photos – pojednostavljen način snimanja fotografija koje izgledaju puno bolje (automatsko poboljšanje)
Auto Awesome Movie – dosad najmoćniji sustav za editiranje video i foto zapisa

Koje novosti donosi Google+ predstavljene su na posebnom eventu

Kako vam sve ne bi prepričavali, odmorite se malo uz ovaj video u kojem ćete vidjeti puno zanimljivih stvari, garantiramo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.