Koje je savršeno žensko i muško tijelo – kako razmišljaju žene, a kako muškarci?

Fotografija članka: Koje je savršeno žensko i muško tijelo – kako razmišljaju žene, a kako muškarci?

Britanska kompanija Bluebella se poigrala s razmišljanjima žena muškaraca i žena, podatke ubacila u računalo i dobila – savršenu ženu… i muškarca…

Oglas

Zanimljivo je kako se u ovim projekcijama razlikuju muška i ženska razmišljanja, i to u oba slučaja. Kada analizirate slike niže nije teško zaključiti kako je muškarcima vanjski izgled važniji od žena. Razmišljanja koja se vrte u glavama žena i muškaraca je u najmanju ruku – fascinantna.

Primjerice, muškarci više vole tip grudi kao što ima Kim Kardashian, dok žene smatraju kako su ljepše grudi od Jennifer Aniston. S druge strane, muškarci smatraju kako su veći bicepsi Hugg Jackmana privlačniji od Brada Pitta, no žene misle upravo drugačije…

Isto tako, zanimljivo je kako su sličnija razmišljanja žena i muškaraca kada se radi o muškom tijelu, dok kod ženskog… hmmm… za muškarce više vrijedi ono pravilo “guzice i sise”, kako su to lijepo opjevali Splićani iz grupe The Beat Fleet (TBF).

Ono što su na temelju odgovora oba spola dobili na ekranu računala, pogledajte niže. I, što mislite, je li se ove slike poklapaju s vašim slikama o idealnoj ženi i muškarcu? :)

Koje je savršeno žensko i muško tijelo - kako razmišljaju žene, a kako muškarci

Koje je savršeno žensko i muško tijelo - kako razmišljaju žene, a kako muškarci

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.