Koje frekvencije/bandove imaju telekom operatori – 2G, 3G, 4G?

Fotografija članka: Koje frekvencije/bandove imaju telekom operatori – 2G, 3G, 4G?

Ako se pitate na kojim frekvencijama rade određeni operateri kod nas i je li mobitel kojega ste kupili u inozemstvu ili naručili preko interneta kompatibilan i hoće li imati signala, ne brinite. NA PRAVOM STE MJESTU.

Oglas

Pitali ste – odgovaramo!

Sastavili smo detaljne tablice sa operaterima iz Hrvatske i okolnih zemalja u kojima se lako snaći pa usporedite koje frekvencije podržava željeni uređaj i radi li mreža vašeg operatera na istoj frekvenciji. Jednostavno pogledajte na kojem ste trenutno operateru, a u tablici ćete pronači na kojim frekvencijskim pojasevima, bandu ili oznaci taj operater funckionira. Zatim možete na stranicama proizvođača željenog mobitela u detaljnim specifikacijama pogledati koje frekvencije ili pojaseve taj uređaj podržava. Ukoliko se poklapa, na pravom ste putu. Dodatno vam mogu poslužiti i informacije o pojedinim uređajima u našoj koja je upravo prešla brojku od 500.000 usporedbi koje ste vi napravili. Da, više od pola milijuna!!!

Ukoliko pronađete pogrešku ili se nešto promijeni, javite nam u komentaru da popravimo i nastavimo i dalje koristiti ove tablice.

Hrvatska

Srbija

Bosna i Hercegovina

Slovenija

Crna Gora

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.