Kodak će uskoro predstaviti novi pametni telefon

Fotografija članka: Kodak će uskoro predstaviti novi pametni telefon

20. listopada je datum kada Kodak planira predstaviti svoj novi pametni telefon. Ne, nije im to prvi, pojavili su se na CES-u 2014. godine, a sada planiraju i širenje na tržište pametnih telefona.

Oglas

Inače, Eastman Kodak (poznat kao Kodak) svima vam je vjerojatno poznat kao nekada veliki igrač na tržištu fotografija i filmova za fotografije prije digitalne ere. U tržište digitalnih fotoaparata ušli su s Fujifilmom i još nekim igračima bez većeg uspjeha, kasnije su ušli i u tržište pisača iz kojeg su se povukli 2013. godine. Sada žele ući u vrlo konkurentsko tržište pametnih telefona, neće im biti nimalo lako.

Za sada novi pametni telefon nema imena, no prema najavama bi mogao biti jači od nekih ranijih modela. Na naslovnoj slici vidljiva je samo bočna stranica smartfona, s graviranom tipkom.

Dok se ne pojavi novi smartfon, podsjetit ćemo se samo na Kodak IM5, jedan od kompanijinih pametnih telefona o kojima smo , a koji se pojavio početkom prošle godine. Smartfon je proizveo Bullitt koji je poznat po proizvodnju CAT smartfona. Radi na Android 4.4 KitKatu, stražnju kameru od 13 MP, prednju od 5 MP. Ekran je 5 inčni HD, ima 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije.

Sve ovo spominjemo jednostavno zato što bi novi Kodakov pametni telefon trebao biti osjetno jači. Ipak, pričekajmo njegovu premijeru 20. listopada.

Zanimljivo, ali više podataka nećete pronaći na , jer su stranice “Under Construction”, dok smo ovo pisali. Možda ćete vi imati više sreće :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.