Klinika za znanje s Tonijem Milunom – besplatnu dijagnoza znanja iz matematike!

Fotografija članka: Klinika za znanje s Tonijem Milunom – besplatnu dijagnoza znanja iz matematike!

17. prosinca učenici zagrebačkih srednjih škola mogu se družiti se s “primarijusom” Tonijem Milunom, matematičarom koji je već pomogao brojnim učenicima u “borbi” s ovim matematikom.

Oglas

Toni će u suradnji s “docenticom” Klaudijom Šarkanj toga dana besplatno dijagnosticirati “rupe” i probleme u znanju onih koji ga posjete. Otvoreno učilište Algebra, Toni i Klaudija obilaze Hrvatsku kako bi na vrijeme preventivno pregledali učenička znanja prije nego što početkom godine krene prva „Zimska škola matematike“ u Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu.

Toni Milun, profesor matematike i heroj mnogih učenika kojima je putem svojih videoinstrukcija pomogao shvatiti brojne teme iz ovog mnogima kompliciranog predmeta, i za ovu priliku njegova desna ruka, profesorica Klaudija Šarkanj, besplatno će preventivno pregledati učenička znanja u “Klinici za znanje” u Zagrebu, u Otvorenom učilištu Algebra (Ilica  242), 17. prosinca.

“Klinika za znanje” projekt je Otvorenog učilišta Algebra koji se tijekom prosinca provodi u četiri najveća grada u Hrvatskoj s ciljem pomoći učenicima od 1. do 4. razreda srednje škole, kako bi im se pružila prilika da na vrijeme, na kraju prvog polugodišta, procijene svoje znanje iz matematike – predmeta koji još uvijek mnogima predstavlja bauk. Osim toga, “Klinika za znanje” služi i kao svojevrsni uvod u drugi, povezani projekt koji Algebra pokreće u prvim danima nove godine – “Zimsku školu matematike”, dodatnu priliku svima koji su se s ovim predmetom više ili manje uspješno borili tijekom prvog polugodišta da poprave svoj rezultat tijekom drugog polugodišta.

Približavanje i početak zimskih praznika najbolji su trenutak da učenici razmotre stanje svojeg znanja iz područja matematike, ali i drugih predmeta, budući da sada još uvijek postoji dovoljno vremena da se uspjeh iz ovog predmeta popravi tijekom ove školske godine. Naročito je to važno maturantima, ali i svima ostalima koji često muku muče baš s ovim predmetom. Odlučili smo stoga oformiti stručni tim i učenicima dati priliku da i uživo upoznaju te se druže s ‘primarijusom’ Tonijem Milunom, osobom koja je već izuzetno mnogo napravila za promociju matematike i raskrinkavanje bauka koji ju među učenicima prati. Cilj naše ‘klinike’ jest pomoći učenicima da bez dodatnog stresa provjere kakvo je njihovo znanje iz ovog predmeta, stoga bismo ih na našem druženju u Zagrebu voljeli vidjeti što više.
– prof. Klaudija Šarkanj, voditeljica karijernih savjetovanja u Otvorenom učilištu Algebra, a za ovu priliku i asistentica ‘primarijusu’ Milunu

Učenici s područja Zagreba koji žele upoznati Tonija i Klaudiju te pritom i provjeriti kako stoje s vlastitim znanjem matematike i u kojim im područjima eventualno treba daljnja pomoć trebaju doći 17. prosinca (od 10:00 ili od 18:00 sati) u Algebru, uz prethodnu prijavu putem web stranice na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.