KKmoon Wireless IP Wi-Fi 720P sigurnosna kamera s brojnim mogućnostima na TomTopu

Fotografija članka: KKmoon Wireless IP Wi-Fi 720P sigurnosna kamera s brojnim mogućnostima na TomTopu

Sigurnosti nikad dosta, uvijek je bolje imati je više. Nova KKmoon Wireless Wi-Fi IP 720P kamere daje vam mnoge zanimljive mogućnosti, a nećete vjerovati koliko je cjenovno povoljna na TomTop webshopu. Baš svi si je mogu priuštiti.

Oglas

Ono što smo odmah primijetili je kako je na stranicama sve objašnjeno u detalje. Vrlo smo iznenađeni po kojoj se cijeni prodaje u odnosu na ono što nudi, ugodno ćete se iznenaditi. Iskreno, i puno više od toga. Kako bismo vam sve dodatno približili svakako pogledajte i video na kraju vijesti, sve će vam biti jasno.

Samo podešavanje ove KKmoon Wireless Wi-Fi IP 720P kamere je vrlo jednostavno kao i bilo koje drugo podešavanje preko IP protokola. Vrlo je brza i praktički reagira odmah na korisničke komande, a možete je kontrolirati na vašem pametnom telefonu preko posebne vrlo jednostavne aplikacije za korištenje. Naravno, možete je kontrolirati bilo gdje se nalazili.

Kamera ima razne mogućnosti. Možete je montirati gdje god želite i okretati je u raznim smjerovima, podešavati način prikaza slike (dnevni i noćni mod, automatski), a isto tako možete i snimati ono što kamera vidi, što također može biti vrlo korisno. Inače kamera podržava HD video zapise u H.264 formatu, a može ga snimiti na microSD karticu do kapaciteta od 32 GB. Naravno, možete snimiti i fotografije, a zahvaljujući ugrađenom zvučniku možete i komunicirati s osobama ili životinjama koje se nalaze u prostoriji gdje se nalazi i kamera. Vrlo zgodno i praktično :)

KKmoon Wireless Wi-Fi IP kamera ima vrlo široku primjenu – možete je koristiti u domu, dućanu, skladištu, uredu, gdje god želite. Isto tako, kamerom možete pratiti i što radi vaše dijete, vaš kućni ljubimac, postaviti je u garažu i tako dodatno osigurati vaš automobil. Vrlo je jednostavna za korištenje i s obzirom na njenu cijenu gotovo je nevjerojatno što sve možete s njom.

Nova se KKmoon Wireless Wi-Fi IP 720p kamera podržava dinamički IP i do 4 korisnika istovremeno, a nalazi na akcijskoj prodaji na po vrlo niskoj cijeni od 16,99$ uz besplatnu dostavu. S obzirom na cijenu svatko si je može priuštiti i povećati sigurnost svog doma, i puno više.

Kompletnu i vrlo bogatu ponudu webshopa s najnovijim akcijskim prodajama možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.