KKmoon Wireless 960PH panoramska nadzorna kamera po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: KKmoon Wireless 960PH panoramska nadzorna kamera po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Ovo je malo drugačija kamera. KKmoon Wireless 960PH je mini panoramska kamera istovremeno može svijetliti i potajno snimati sve što se događa u prostoriji, a pronašli smo je na Cafago webshopu.

Oglas

U stvari, ovu kameru biste lako mogli zamijeniti s običnom LED žaruljom, ali to nije tako. KKmoon Wireless 960PH u sebi na vrhu krije vrlo praktičnu panoramsku “Fish Eye” kameru koja snima u svih 360 stupnjeva, a kompatibilna je s Android i iOS operativnim sustavima tako da je možete kontrolirati preko pametnih telefona. Inače smo je pronašli na kao i vrlo vrijedan kuponski kod koji ćemo otkriti na kraju članka.

Kamera ima brojne mogućnosti. Naravno, povezuje se preko vašeg Wi-Fi rutera, a s obzirom na svoj položaj i panoramski široki kut u svih 360 stupnjeva kamera snima u rezoluciji od 960 x 960 točaka (1/3″ CMOS senzor). Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu može snimati i zvuk, a isto tako može detektirati pokrete u prostoriji u kojoj se nalazi.

Osim snimanja željenih prostorija u vlastitom domu (npr. dnevne sobe, sobe za bebe, nadzor nad starim osobama) ova kamera može imati vrlo široku primjenu – nadzorne sobe, dvorište, garaža, uredi, tvornice,… Ova kamera za vrlo malo novca pruža puno mogućnosti. Zgodno je i što ima više različitih načina snimanja ovisno o vašim potrebama, što možete vidjeti i na slici niže.

Kao što smo već spomenuli, kameru možete kontrolirati i daljinski preko posebne aplikacije koju ćete instalirati na vaš Android ili iOS pametni telefon. Kamera podržava microSD memorijske kartice od 64 GB na koji će snimiti H.264 video. Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućuju dvosmjernu komunikaciju tako da npr. možete kontrolirati vašu bebu, vidjeti što radi, čak i razgovarati s njom.

KKmoon Wireless 960PH mini panoramska kamera nakazi se u prodaji na po vrlo privlačnoj cijeni od samo 38,07$. N, može i jeftinije – u polje za kuponski kod upišite “JS169” i cijena će se spustiti na samo . Inače kuponski kod vrijedi do 25. siječnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.