KKMOON Dual Lens Car DVR – prednja i stražnja kamera za automobile na Cafago webshopu

Fotografija članka: KKMOON Dual Lens Car DVR – prednja i stražnja kamera za automobile na Cafago webshopu

Parkiranje je jedna od najtežih radnji u vožnji automobila. Iako su parkirne kamere su vrlo skupe, na Cafago webshopu smo pronašli KKMOON Dual Lens Car DVR prednju/stražnju kameru po bagatelnoj cijeni. Imamo i kuponski kod.

Oglas

Vjerojatno se sa zavišću slušali prijatelja kako se hvali s parkirnim kamerama na svom automobilu. Pogotovo je važna ona stražnja, a oni koji je imaju u automobilu mogu neusporedivo lakše parkirati. Nakon što pročitate ovaj članak shvatit ćete kako si to možete i sami priuštiti. KKMOON Dual Lens Car DVR je toliko jeftina kamera tako da si je može priuštiti baš svatko, a pronašli smo je po sniženoj cijeni na .

Moramo priznati, ovaj nam se dodatak za automobil jako sviđa jer je praktičan i koristan. Možete ga ugraditi u bilo koji automobil, a osim što vam može olakšati vožnju natrag i parkiranje može vam spasiti automobil od neželjenih udaraca u neku nepredviđenu prepreku (stup, rubnik,…) što je česta pojava u takvim prilikama. Tko zna, vjerojatno vam se to više puta i dogodilo… :)

KKMOON Dual Lens Car DVR uređaj ima dvostruku ulogu – osim što vam pokazuje vožnju unatrag i olakšava parkiranje (postoji poseban utor za stražnju kameru), uređaj može snimati i vašu vožnju na microSD memorijsku karticu (do 32 GB) i to u FHD rezoluciji u 1920 x 1080 točaka. Zgodno je i što je ova 12 MP kamera i širokokutna 8120 stupnjeva), a također prepoznaje i pokrete. Sve to možete pratiti preko 4 inčnog ekrana, ugrađen su mikrofon i zvučnik a samo upravljanje kamerom je izuzetno jednostavno. Zgodno je što podržava i Night Vision, te podržava višejezičnost.

Vrlo zanimljiv KKMOON Dual Lens Car DVR uređaj za automobil s dvije kamere (prednja, stražnja), pronašli smo na po promotivnoj cijeni od zaista pristupačnih 34,23$. Naravno, može još niže – ako u polje za kuponski kod upišete “AGK525” cijena će se spustiti na samo 28,98$.

S obzirom na cijenu, ovo je dostupno baš svima. Definitivno mali novac za daleko lakše parkiranje i ugodniju vožnju… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.