Kittyo vam omogućava igranje sa vašom mačkom i kada niste doma

Fotografija članka: Kittyo vam omogućava igranje sa vašom mačkom i kada niste doma

Mačke su veoma popularne kao kućni ljubimci, ali su one i ljubimice Interneta.

Oglas

Neki bi čak rekli da imaju malu prednost u odnosu na njihove pseće suparnike kada je riječ o sveobuhvatnoj popularnosti u on-line svijetu. Ali kada je riječ o igračkama, zašto nam se čini kako postoji mnogo više gadgeta namijenjenih psima nego mačkama?

Danas pišemo o Kittyo – proizvodu koji omogućava vlasnicima mačaka interakciju sa svojim mačjim prijateljima čak i kada se nalaze izvan svojih kuća. Pojednostavljeno rečeno, Kittyo uključuje uređaj nalik na toranj koji podsjeća na blender ili aparat za kavu i može biti pričvršćen za zid ili policu te uključuje mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje.

Vlasnici mačaka uz pomoć Kittyo uređaja mogu govoriti mačkama, snimati ih, gledati ih, pa čak i dijeliti mačje poslastice i to sve dok se ne nalaze kod kuće uz jednostavno pritiskanje raznih opcija koje se nalaze unutar mobilne aplikacije. Ali definitivno je najatraktivniji dio ovog uređaja ugrađeni crveni laserski pokazivač koji vlasnicima omogućava da pomoću aplikacije zaigrano ili pak okrutno (ovisno o uzetoj perspektivi) vode svoju mačku u mahnite potjere za živahnom crvenom točkicom. :)

Kittyo je započeo kampanju na Kickstarteru čiji je cilj bio prikupljanje 30.000 USD za daljni razvoj i plasiranje proizvoda na tržište. Trebalo im je ni manje ni više nego 36 minuta da prođu taj novčani cilj. Kampanja je završila sa prikupljenih 271.154 USD od strane 2.425 podržavatelja ovog uređaja. Uređaj je u pretprodaji po cijeni od 179 USD te bi mogao biti savršen poklon za vašu mačku. :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.