Kingston SSDNow E100 SSD – novi brzi tvrdi diskovi do 100GB, 200GB i 400GB

Fotografija članka: Kingston SSDNow E100 SSD – novi brzi tvrdi diskovi do 100GB, 200GB i 400GB

Dizajnirani za velike korisnike, Kingston SSDNow E100 novi su brzi SSD diskovi (Solid State Drive) koji dolaze iz Kingstona, a navodno su 10x izdržljiviji od konkurencije.

Oglas

U kingstonu tvrde kako su napravili vrhunske brze SSD diskove koji u osjetno napredovali i u izdržljivosti i u pouzdanosti rada u odnosu na klijentske diskove. S druge strane, osiguravaju veliku brzinu prijenosa podataka u odnosu na tradicionalne tvrde diskove (HDD), a i potrošnja struje je osjetno manja.

U nedavnim ispitivanjima u kojima je testirana mogućnost virtualiziranih baza podataka, uspoređujući Kingston Enterprise SSD i klasične tvrde diskove (HDD), postignuti su odlični rezultati u korist SSD diskova. Da tako kažemo, suprodstavljeno je 24 HDD diska protiv 6 Kinstonovih SSD diskova koji su posao u radu s bazama podataka odradili brže za čak 91,8%.

Što se potrošnje struje tiče, dok su u stanju mirovanja ona je ista, no kad diskovi rade, tada su SSD diskovi trošili 51% manje struje, uz veću produktivnost po potrošenom Wattu struje od čak 184,2%.

Što se samog prijenosa podataka tiče, novi diskovi čitaju brzinom od 535MB/s, a zapisuju brzinom od 500MB/s. Zanimljivo je spomenuti i ovaj podatak – Maximum Random 4k Read/Write iznosi 55,000/83,000 IOPS.

I na kraju, spomenimo kako će se Kingston SSDNow E100 SSD diskovi za poslovne korisnike isporučivati u kapacitetima od 100GB, 200GB i 400GB. O cijenama više detalja na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.