Kindle Fire HD protiv iPad Mini tableta – koji će se bolje prodavati u vrijeme blagdana?

Fotografija članka: Kindle Fire HD protiv iPad Mini tableta – koji će se bolje prodavati u vrijeme blagdana?

Približava se kraj godine, božićno i novogodišnje blagdansko i praznično vrijeme, vrijeme kada ipak potrošimo koju kunu više. Kada govorimo o tabletima, koji će se najbolje prodavati?

Oglas

Možda je našim građanima kupovina tableta za poklon sebi ili svojim voljenima malo preskupo, ali pogledali smo neke statističke brojke koje govore kako bi se situacija mogla razvijati u svijetu. Jasno je da će se glavna borba voditi oko dva tableta – Amazonovog Kindle Fire HD i Appleovog iPada Mini. Naravno, reći ćete kako u ovu “košaru” treba ubaciti i Googleov Nexus 7 i Samsungov Galaxy Note 2 (iako nije tablet), možda još neke druge uređaje, no zadržat ćemo se ovoga puta na prvoj dvojici.

Ako je suditi prema informacijama koje dolaze od CouponCodes4u.com stranica koje su specijalizirane za kuponsku prodaju proizvoda i usluga, čini se kako Amazon očekuje odličnu prodaju svog Kindle Fire HD tableta. U Amazonu čak procjenjuju kako bi prodaja njihovog tableta trebala biti dvostruko bolja od iPada Mini. To je zanimljiv podatak s obzirom da je Apple samo s jednim modelom tableta (iPad 3) uspio prodati više primjeraka nego kompletna vojska Android tableta svih proizvođača zajedno.

No, prije dva dana smo predstavili neke najnovije statističke brojke koje dolaze iz IDC-a, a koje govore kako će .

Svakako treba u obzir uzeti i cijene uređaja koje su jedan od ključnih faktora kupovine. Primjerice Kindle Fire HD košta oko 199$, dok je cijena iPada Mini od 329$ na više (WiFi, 16GB). Koji će se bolje prodavati odlučujemo mi kupci, možda nas dobra reklama može natjerati da razmišljamo drugačije :)

Svakako pogledajte slike (gore) koje smo priložili, na kojima je i pregršt tehničkih podataka, zabavite se malo brojkama :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.