Khadas VIM2 Max TV Box – promotivna prodaja DIY uređaja na GearBestu

Fotografija članka: Khadas VIM2 Max TV Box – promotivna prodaja DIY uređaja na GearBestu

Novi “open source” DIY TV Box s Amlogic S912 procesorom, 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije možete od 21-29. kolovoza uloviti za samo 49,99$, a postoji i kuponski kod. Ovo nije običan TV Box, nego puno više.

Oglas

Naime, radi se o takozvanom DIY uređaju (Do It Yourself) koji možete u potpunosti prilagoditi sebi, odnosno preprogramirati. Najjednostavnije je objasniti ako ga usporedimo s Rasberry Pi 3B uređajem, za koji ste vjerojatno čuli. Novi Khadas VIM2 Max TV Box smo pronašli u promotivnoj prodaji na .

Uređaj je drugačiji, kao što smo i sami spomenuli, a radi na poznatom i moćnom 8-jezgrenom Amlogicocom S912 procesoru uz Mali-T820 MP3 grafiku. Što se tiče redne i interne memorije, postoje tri modela – 2GB/16GB, 3GB/32GB i 3 GB/64GB.

Ovaj posljednji je na posebnoj akciji, sve vam lijepo piše na promo stranici pa provjerite sami.

Ono što je zgodno spomenuti je kako će prvih 300 naručitelja DIY TV Boxa dobiti i na poklon daljinski upravljač, a po posebno sniženim cijenama možete dobiti i dodatne dijelove, što je također izlistano na istoj promo stranici. Zanimljivo je što uređaj osim što radi na Androidu 7.0 Nougat (uz podršku za Kodi) također radi i na Ubuntu 16.04 OS-u.

Uređaj ima neke zanimljive mogućnosti kao što je WOL pomoću kojeg ga možete uključiti ili aktivirati daljinski preko mreže pomoću mobilne aplikacije ili web stranice. Tu je i RSDB (Real Simultaneous Dual Band) koji omogućuje istovremeno primanje i slanje podataka. Osim ovog uređaja, na istoj stranici ćete pronaći još neke zanimljive Khadas uređaje i dodatke, tako da imate na jednom mjestu sve što vam je potrebno.

Evo, sada znate sve što je potrebno, a evo i ključnih linkova. Khadas VIM2 Max TV Box promotivna stranica se nalazi na . Evo svih potrebnih podataka i linkova niže.


– Promotivna cijena: 109,99$
– Cijena s kuponskim popustom: 99,99$
– Kuponski kod: GBVIM2MAX (100 primjeraka dnevno)
– U pola cijene od 49,99$ svakog dana od 9:00 UTC (11 sati po našem srednjeeuropskom vremenu – CET), od 21-28. kolovoza


– Promotivna cijena: 94,99$ (vremenski ograničeno)


– Promotivna cijena: 74,99$ (vremenski ograničeno)

4. Prvih 300 kupaca dobit će Khadas Remote Control besplatno (daljinski upraljvač)

5. Khadas dodaci po 0,99$ – HDMI Male Cable, Cluster Screw Set

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.