Keyever: 3.5-inčni Windows 10 smartfon sa fizičkom tipkovnicom

Fotografija članka: Keyever: 3.5-inčni Windows 10 smartfon sa fizičkom tipkovnicom

Iz Kine nam od za sada nepoznate kompanije Keyever stiže istoimeni smartfon otkačenog i pomalo retro dizajna koji ima sve karakteristike suvremenih pametnih telefona.

Oglas

Dakle Keyever je smartfon pravokutnog oblika koji nas podsjeća na naše prve mobitele, a tome još više pridonosi fizička tipkovnica kojom su se vjerujemo već mnogi od nas gotovo i zaboravili koristiti. :)

Baziran na Windows 10 operativnom sustavu ovaj smartfon raspolaže i sa 3.5-inčnim AMOLED ekranom qHD (540 x 960 piksela) rezolucije koji dolazi i sa podrškom za dodir. Dakle, riječ je o touchscreen smartfonu sa fizičkom tipkovnicom.

Za sada još nije poznat model procesora, no zna se kako će ga pokretati jedan od posljednjih Qualcomm-ovih procesora iz Snapdragon 600 serije. Za autonomiju će brinuti baterija odličnog kapaciteta od 3.000 mAh koja bi trebala biti i više nego dovoljna za smartfon ovakvog ekrana i hardvesrkih specifikacija.

KEYEVER2

Kao jedna od glavnih značajki ovog smartfona dolazi tipkovnica oko koje idejni začetnici ovog smartfona još nisu usuglasili svoja mišljenja. Naime, na slikama se vidi smartfon sa numeričkom tipkovnicom, no navodno se razmišlja i o potpunoj QWERTY opciji. Vjerujemo da će i naziv ovog smartfona biti ponešto drugačiji, a i sigurno ćemo saznati još pregršt informacija o ovom zanimljivom uređaju. No, sada je još prerano za bilo kakve konkretne i sto posto potvrđene detalje s obzirom da kompanija za predstavljanje ovog smartfona planira treći kvartal ove godine, dakle kraj ljeta, možda čak i jesen. Trenutno se u kompaniji razmišlja o cijeni od nekih 155$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.