Ken Block SNOWKHANA – europski Ford napravio drugačiji Youtube video!

Fotografija članka: Ken Block SNOWKHANA – europski Ford napravio drugačiji Youtube video!

Zabavni video snimio je europski ogranak Forda, a nazvali su ga – SNOWKHANA. Video je nastao kao parodija na… ma, evo cijele priče.

Oglas

Sve je započelo prije nekoliko godina kada se legendarni automobilski vratolomac Ken Block proslavio putem Youtube videa. Ukratko, izdao je seriju video priloga svojih vratolomnih vožnji koje su na Youtubeu gledane u desecima milijuna puta, a poznata je pod legendarnim nazivom – GYMKHANA. Uz sve to, “profurao” je i svoju modnu kolekciju, vozio u svjetskom reli prvenstvu (WRC), kao i u američkom rallycross prvenstvu i postao interplanetarno popularan.

Ken Block SNOWKHANA - europski Ford napravio drugačiji Youtube video!

Kao parodiju na sve što je Ken Block napravio sa svojim trkaćim jurilicama, od kojih je posljednja Ford Fiesta ST RX43, u europskom ogranku Forda dosjetili su se kako potaknuti kupovinu svoje ove Ford Fieste, koja se i inače jako dobro prodaje. Tako su snimili ovu video parodiju na Ken Blockovu Gymkhanu, odnosno ovo je i svojevrsna video reklama koju su prikazali i na Youtube kanalu.

Video je vrlo simpatičan, svakako vam preporučujemo ga pogledate. Isto tako, ako vas zanima informacija više, na Automaniji ćete pronaći . Ne propustite!


Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.