Katy Perry Roar – ‘Katica’ i majmunčić urlaju na Nokiju Lumiju 1020

Fotografija članka: Katy Perry Roar – ‘Katica’ i majmunčić urlaju na Nokiju Lumiju 1020

Jeste vidjeli novi njen spot – Katy Perry Roar? Katicu nećemo komentirati jer je savršena, no sigurno hoćemo ono što drži u ruci – a to je Nokia Lumia 1020.

Oglas

Jasno, Nokia je uskočila sa svojom Lumijom 1020 u ovaj spot kako bi promovirala svoj novi smartphone na Windows Phone 8 operativnom sustavu. I kud ćete bolju reklamu od glazbenog video spota, ovaj put je odabran Katy Perry Roar, s atraktivnim i živopisnim okolišem i… Lumijom 1020.

Nije Katy Perry Roar prvi spot u kojem je Nokia posegnula za glazbenim mega zvijezdama. Već su ranije koristili usluge zvijezda kao što su Jennifer Lopez, Kelly Clarkson i mnogih drugih. Ovaj puta je na rad došla mlađahna i prpošna ljepotica Katy Perry u svom spotu jednostavnog naziva ” Roar”. Prijevod sigurno nije potreban :)

Katy Perry Roar

U jednoj sceni na Katy Perry Roar spotu jasno se vidi Nokia Lumia 1020 s kamerom od 41 megapiksel, a u kojoj Katy “žestoko” pozira s majmunom na slici. Slika na Lumiji će biti vrhunska, to vam garantiramo. A kako to znamo saznat ćete jako, jako brzo, neka još malo ostane tajna.

U međuvremenu, uživajte u Katy Perry Roar spotu, a detalji o Nokia Lumia 1020 smartphoneu, detaljan test… tu su, iza ugla… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.