Kaspersky Small Office Security – još bolja sigurnost za male tvrtke

Fotografija članka: Kaspersky Small Office Security – još bolja sigurnost za male tvrtke

Novi Kaspersky Small Office Security iz Kaspersky Laba sigurnosno je rješenje koje je idealno za poduzeća s manje od 25 zaposlenih.

Oglas

Ovo rješenje ima nove značajke koje pomažu malim tvrtkama da budu ispred modernih sigurnosnih izazova. Ono uključuje najnoviju anti-malware tehnologiju Kaspersky Laba u proizvodu koji je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva od vlasnika tvrtki da budu IT stručnjaci.

Prema procjenama IDC-a postoji više od 75 milijuna tvrtki diljem svijeta koje posluju s manje od 10 zaposlenika . Ove „izrazito male tvrtke” će procesuirati milijune, ako ne i milijarde dolara u 2014. godini. No, dobavljači IT sigurnosti ovaj poslovni segment tradicionalno zapostavljaju i ne nude proizvode namijenjene ovim tvrtkama. Posljedično,  vlasnici tvrtki bili su primorani koristiti proizvode na razini malih krajnjih potrošača koji ne zadovoljavaju u potpunosti potrebe njihovog poslovanja, ili osnovne verzije proizvoda za velika poduzeća koje su nespretne za upravljanje i prisiljavaju tvrtke da plaćaju za sigurnosne značajke koje nikada neće koristiti.

Kaspersky Small Office Security je dizajniran da zadovolji potrebe isključivo ovih malih tvrtki, kombinirajući snažnu zaštitu protiv cyber kriminala sa značajkama koje male tvrtke trebaju kako bi bile konkurentne u globalnoj ekonomiji. Najvažnije, Kaspersky Small Office Security je jednostavan za instalaciju i upravljanje te pruža nevjerojatnu vrijednost u troškovima kupnje i u uštedi vremena na  administraciji. Ova jednostavnost omogućava vlasnicima tvrtki da se opreme vrhunskom zaštitom, a da pritom ne skreću pozornost s upravljanja svojom tvrtkom.

Izrađena na nagrađivanoj platformi, najnovija verzija Kaspersky Small Office Security uključuje nekoliko u potpunosti novih značajki, kao i pregršt tehnoloških ažuriranja i poboljšanja. Jedna od njih je i Safe Money, zaštita za Internet bankarstvo, koja automatski aktivira ultra-sigurni Internetski preglednik kad god korisnik posjeti financijsku stranicu, kao što je npr. e-banking ili online plaćanje. Uz Online Backup vlasnici tvrtki  mogu biti sigurni da će njihovi najvažniji poslovni planovi, financijski podaci i podaci o kupcima biti dostupni i u slučaju da se oprema pokvari ili da se podaci slučajno izbrišu.

Tu je i poboljšana podrška Mobile Device Support namijenjena za Android tablete i pametne telefone, koja podupire te uređaje nizom anti-malware zaštite, pregledavanja weba i kontrole privatnosti. Ovi uređaji će sada imati najnoviju zaštitu protiv krađe s tehnologijom Kaspersky Laba, omogućavajući zaposlenicima da pronađu nestale mobilne uređaje ili da daljinskim putem izbrišu podatke s ukradenih mobilnih uređaja. Jedinstvena tehnologija Automatic Exploit Prevention u novom sigurnosnom paketu sprječava cyber kriminalce da iskoriste ranjivosti koje se pojavljuju u legitimnim softverima, poznatima kao Zero Days te da započnu napade malware programima. Uz Password Manager zaposlenici ne moraju pamtiti ili zapisivati kombinacije različitih simbola te ih kasnije ostavljati pored svojih računala – rješenje će kreirati prilagođene sigurne lozinke za nove račune, šifrirani trezor će spremiti sve lozinke te automatski ispuniti ispravnu lozinku kada je to potrebno.

Najprivlačnija značajka Kaspersky Small Office Security je jednostavnost upotrebe koja naprednu zaštitnu tehnologiju čini dostupnom i izravnom za vlasnike malih tvrtki. Demistificirajući značajke kao što su šifriranje podataka i kontrola pravila o pristupu web stranicama putem menija kroz koji vas vodi čarobnjak te opcija jednog klika, ovo sigurnosno rješenje čini dostupnima prednosti ograničenja pristupa određenim web stranicama, šifriranja podataka i centralnog upravljanja tvrtkama svih veličina.

•    Šifriranje podataka i kreiranje sigurnosnih kopija – Ne samo da vlasnici tvrtki mogu automatski omogućiti pohranjivanje podataka na svakom računalu u planiranim intervalima, nego i dokumenti na računalu i mjestu pohrane mogu isto tako biti zaštićeni snažnim šifriranim postavkama. Šifriranje podataka osigurava da najosjetljiviji podaci u poslovanju – kao što su dizajni proizvoda i financijske informacije klijenata – nikad ne budu u opasnosti od krađe, neovlaštenog pristupa ili slučajnog brisanja.
•    Centralno upravljanje – S bilo kojeg računala u mreži vlasnici mogu daljinskim putem upravljati sigurnosnim postavkama na računalima svakog zaposlenika, skupa s dodatnim mogućnostima upravljanja kao što su obnova licence, nadzor sigurnosnih postavki i još mnogo više.
•    Upravljanje pravilima o pristupu web stranicama – vlasnici tvrtki jednostavno mogu prilagoditi dostupnost određenim web stranicama, društvenim mrežama i aplikacijama za svakog zaposlenika. To može uključivati zasebne web stranice ili cijele kategorije web stranica koje će biti posebno klasificirane putem Kaspersky Small Office Security rješenja.

Kaspersky Small Office Security podržava do 25 korisničkih licenci po tvrtki, što uključuje osobna računala (od Windows XP do Windows 8), servere i Android pametne telefone i tablete. Svaka korisnička licenca sadržava zaštitu za jedno osobno računalo i jedan mobilni uređaj, tako da tvrtke koje kupe zaštitu za 10 zaposlenika mogu zaštiti 10 osobnih računala i 10 mobilnih uređaja. Kaspersky Small Office Security također podržava popularne Windows servere za pohranu podataka, uključujući Windows Server 2008 R2; Small Business Server 2011 Essentials/Standard; i Windows Server 2012 Foundation/Essentials/Standard. Kaspersky Lab će uključivati potporu za  Windows 8.1 i Windows Server 2012 R2 krajem 2013. godine.

Kaspersky Small Office Security je dostupan za kupovinu u trgovinama informatičkom opremom kao i na e-trgovini Kaspersky Lab. Kaspersky Small Office Security se također može kupiti kod lokalnih ovlaštenih Kaspersky Lab preprodavača, koji vam ujedno mogu pružiti pomoć pri instalaciji i postavljanju, kao i tehničku podršku u budućnosti.

Na novoj web stranici Kaspersky Laba vlasnici malih tvrtki mogu pronaći vrijedne izvore, videozapise i savjete kako odabrati pravo sigurnosno rješenje namijenjeno malim tvrtkama:  .

Kaspersky Small Office Security

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.