Karbonn Aura Power 4G Plus za 90$ nudi bateriju od čak 4.000 mAh

Fotografija članka: Karbonn Aura Power 4G Plus za 90$ nudi bateriju od čak 4.000 mAh

Prošlo je već neko vrijeme kako vam nismo pisali o solidnim, a povoljnim pametnim telefonima indijske kompanije Karbonn.

Oglas

Svojemu je portfoliu ova indijska kompanija dodala pametni telefon naziva Karbonn Aura Power 4G Plus koji će se prodavati diljem Indije u sivoj boji i boji šampanjca po cijeni od nekih 90 američkih dolara. Za tu cijenu ovaj pametni telefon nudi 4G VoLTE podršku koja je ujedno i jedna od najistaknutijih značajka ovog uređaja.

Karbonn Aura Power 4G Plus dolazi sa 5-inčnim ekranom HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije te radi na najnovijem Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. U svome se radu oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.25 GHz te je uparen sa skromnim gigabajtom radne memorije.

Naravno, u cijeli je paket uključeno i 16 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može dodatno proširiti do ukupno 32 GB. Osim navedenoga, ovaj Dual SIM smartfon dolazi i sa 5 MP stražnjom kamerom koju prati dvostruka LED bljeskalica te sa 5 MP prednjom selfie kamerom koja također ima LED bljeskalicu. Osim 4G VoLTE podrške, Karbonn Aura Power 4G Plus od opcija povezivanja nudi i Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS  i OTG podršku.

I za kraj spomenimo bateriju koja raspolaže kapacitetom od 4.000 mAh te prema izjavama proizvođača korisnicima omogućuje 400 sati rada na standby-u ili pak 16 sati razgovora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.