Kako uz PayPal i Geekbuying webshop možete uštedjeti i do 50$

Fotografija članka: Kako uz PayPal i Geekbuying webshop možete uštedjeti i do 50$

Na Geekbuying webshopu smo pronašli vrlo zanimljivu akcijsku stranicu na kojoj po povoljnijim cijenama možete kupiti puno toga. No, ono što nas je posebno zaintrigiralo je suradnja s PayPalom kojeg i sami često koristimo.

Oglas

Već na samom početku posebne vidjet ćete i na koje sve načine možete doći do kuponskih kodova. Uglavnom, morate preporučiti proizvode (share) i platiti preko PayPala (što bi vam ionako i mi preporučili). Inače, ova akcijska prodaja u kojoj možete uloviti kuponske kodove i do 50$ traje do kraja mjeseca, 31. kolovoza, do kada vrijede i kuponski kodovi koje možete iskoristiti.

Od nekih zgodnih uređaja koji se nalaze u prvoj “Share & Get Exclusive Coupons” kategoriji nalazi se i odlični OnePlus 5 kao jedan od trenutno najboljih smartfona na globalnom tržištu, zatim originalna Yi M1 Mirrorles Wi-Fi kamera, kao i Android TV Box uređaji, pametni satovi, roboti usisivači, akcijske kamere, dronovi… Dakle, samo podijelite ove proizvode (share) i možete ih kupiti po nižoj cijeni.

Naravno, to je tek početak na kojoj imate još nekoliko vrlo zanimljivih kategorija koje preporučujemo pregledati. Prva od njih se jednostavno zove “Gaming“, a u njoj ćete pronaći pregršt zanimljivih gadgeta za vaš svakodnevni gamerski život. Tu je i odlični džepni GPD Pocket Tablet PC uređaj koji radi na Windowsima, brojni drugi prijenosnici, gamepadovi, slušalice, tipkovnice, miševi i druge sitnice.

Slijedeća kategorija jednostavno privlači svojim nazivom. Ona se zove “From 0,99$” dakle proizvodi u ovoj kategoriji se prodaju od 0,99$ na više. Ovdje imate također razne proizvode kao što su pametni satovi i LED žarulje, dronovi i tableti, pametne utičnice i pročišćivači zraka.

Kategorija koja se zove “Hot Categories” donosi brojne proizvode po sniženim cijenama, a koji su sortirani po posebnim kategorijama – pametni telefoni, TV Boxovi, pametni satovi i VR naočale, prijenosna računala i tableti, igračke, kućna i druga elektronika, te proizvodi za automobile.

Na kraju se nalazi “Other Gadget Deals” kategorija. I u toj kategoriji ima vrlo zgodnih proizvoda po sniženim cijenama, tako da i nju vrijedi pregledati. Sve se ovo nalazi na istoj posebnoj koju vrijedi pregledati, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.