Kako snimiti Youtube video koji će biti gledaniji u 2018. godini? (video tips & tricks)

Fotografija članka: Kako snimiti Youtube video koji će biti gledaniji u 2018. godini? (video tips & tricks)

Od sutra, 20. veljače, okreće se nova stranica na Youtubeu. Kreće novi sustav monetizacije iliti kako možete zaraditi na Youtubeu, no nije to sve. Od ove godine ćete trebati biti puno pametniji.

Oglas

Kako snimiti bolji video koji će biti gledaniji i kako zaraditi na njemu pitanje je koje si postavlja sve više korisnika vjerojatno najveće video platforme na svijetu. Zašto ne iskoristiti ovu priliku jer je Youtube u potpunosti besplatan, a mogućnosti su neograničene.

Većina i dalje misli kako je dovoljno samo uploadati video i vrijeme će odraditi svoje što je samo djelomično točno. No, pravi posao tek slijedi jer konkurencija je sve veća, a i analitičari procjenjuju kako će Youtube u idućih nekoliko godina doslovno eksplodirati. Ili točnije – utrostručit će se broj korisnika, prometa, kanala, svega.

Tim sam povodom odlučio snimiti video koji će Youtubere usmjeriti u pravom smjeru. Namjera mi je snimiti seriju video priloga, savjeta i trikova, a koji vam mogu pomoći u boljem privlačenju gledatelja i boljem pozicioniranju videa.

Otkrivamo novu veliku tajnu Youtubea koja se praktički i potvrđuje novim monetizacijskim sustavom. Svakako pogledajte video u nastavku, sve će vam biti puno jasnije. Ne bilo vam teško – lajkajte, komentirajte i na naš Youtube kanal, jer ove vas godine očekuje zaista puno noviteta… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.