Kako promijeniti zadane aplikacije na OnePlus 5

Fotografija članka: Kako promijeniti zadane aplikacije na OnePlus 5

OnePlus 5 omogućuje korisnicima da promijene zadane aplikacije sustava. Donosimo kratak pregled kako to učiniti.

Oglas

Trenutačno postoje tisuće aplikacija koje su dostupne u Google Play trgovini, a mnoge od njih služe za istu stvar. Bilo da se radi o galerijama, video reprodukciji, fotoaparatima ili bilo kojoj drugoj vrsti aplikacije, sve se mogu koristiti za postizanje prilično specifičnih zadataka. Ne bi li bilo lijepo ako biste mogli odabrati koje aplikacije želite upotrijebiti za različite zadatke? Srećom, OnePlus uključio je postavku unutar izbornika aplikacija koja vam omogućuje da odaberete koju će zadanu radnju izvršavati određena aplikacija.

Da biste to učinili, najprije idite na izbornik postavki. Odavde idite do izbornika “Aplikacije” u odjeljku “Osobno”. Ovdje će biti prikazane sve aplikacije i koliko prostora za pohranu upotrebljavaju, no ono što stvarno tražite ovdje je izbornik s ikonom zupčanika u gornjem desnom kutu.

Ovaj će vam izbornik donijeti dozvole za aplikacije, ali će vam također pružiti izbornik zadanih aplikacija za svaku vrstu aktivnosti. Moći ćete promijeniti koje aplikacije otvaraju linkove, a možete promijeniti i pojedinačne zadane postavke kao što su SMS i aplikacije preglednika.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.