Kako najčešće koristimo smartfone, što mislite? Za telefoniranje?

Fotografija članka: Kako najčešće koristimo smartfone, što mislite? Za telefoniranje?

Zanimljiva analiza koja je napravljena u Americi i Zapadnoj Europi govori o tome za što se najviše koriste smartfoni, odnosno pametni mobiteli. Što mislite?

Oglas

Analiza koju ćete vidjeti u nastavku mogla bi vas i iznenaditi, a govori o tome koliko i kako dnevno koristimo smartfone. Možda se ona u potpunosti ne poklapa s korištenjem smartfona u našoj regiji, ali brojke su svakim danom sve sličnije.

Ako ste pomislili da najviše telefoniramo, prevarili ste se. Prema ovoj analizi najviše vremena dnevno provodimo na Internetu, gotovo pola sata. Drugu najčešću stvar koju radimo na smartfonima je korištenje društvenih mreža, na njima “visimo” oko 17 i pol minuta, a oko 15-ak minuta dnevno slušamo glazbu. Video igre igramo oko 14 i pol minuta, dok telefoniramo tek oko 12 i pol minuta. određeno vrijeme provodimo i na emailu, oko 11 minuta.

Ukupno gledajući, na smartfonu dnevno provedemo više od 95,5 minuta, odnosno više od sat i pol! Zanimljivi podaci, zar ne? :)

Jedna druga analiza govori kako za smartfonom posegnemo u prosjeku svakih 10-ak minuta. Jeste li i vi u toj kategoriji? Vjerojatno jeste… :)

Kako najčešće koristimo smartfone

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.