Kako koristiti društvene mreže u zdravstvu – downloadajte si besplatni e-book!

Fotografija članka: Kako koristiti društvene mreže u zdravstvu – downloadajte si besplatni e-book!

Nakon prvog e-booka objavljenog prije 5 mjeseci, koji je bio posvećen turizmu (a kojeg je preuzelo više od 1.000 turističkih djelatnika iz Hrvatske i regije), Akcija je u drugom izdanju pažnju posvetila svima koji rade u zdravstvu.

Oglas

„Primijetili smo da jako veliki broj ljudi traži informacije o zdravstvenim uslugama preko društvenih mreža, ali da relativno mali broj poliklinika i ordinacija koristi društvene mreže kako bi komunicirali s tim ljudima. S obzirom da veliki broj zdravstvenih ustanova u inozemstvu koristi Facebook, Twitter i ostale društvene mreže kako bi promovirala svoje usluge, odlučili smo edukacijom potaknuti i domaće djelatnike u zdravstvu na korištenje društvenih mreža“, izjavila je Ivana Bajto iz Akcije, autorica ove knjige.

Kako koristiti društvene mreže u zdravstvu 02

Ebook se sastoji od 32 stranice, sa savjetima i primjerima korištenja društvenih mreža u Hrvatskoj i inozemstvu. U uvodnom dijelu obrađen je značaj društvenih mreža i potrebe za korištenjem istih u promociji zdravstvenih usluga. U središnjem dijelu prikazani su konkretni savjeti korištenja najpopularnijih društvenih mreža, dok su na kraju prikazane studije slučajeva o korištenju društvenih mreža jedne poliklinike i jedne zubarske ordinacije iz Hrvatske.

„Ovim ebookom nastavljamo edukaciju tržišta i pomažemo svima prepoznati vrijednost društvenih mreža u današnjem poslovanju. Nakon prvog ebooka, kojeg je preuzelo preko 1.000 korisnika shvatili smo da korisnicima odgovara ovakva forma edukacije te smo savjetima odlučili pomoći i djelatnicima u zdravstvu. Nadamo se da će nakon ovog ebooka i oni aktivnije početi koristiti društvene mreže za promociju svojih usluga“, izjavio je Ilija Brajković, partner u Akciji.

Ebook je dostupan za besplatno preuzimanje na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.