Kako klinci uče abecedu nekad… i sad…

Fotografija članka: Kako klinci uče abecedu nekad… i sad…

Ne moramo uvijek biti ozbiljni, malo ćemo se i našaliti na kraju radnog tjedna. No, nakon što ovo pročitate vjerojatno ćete se zamisliti i reći – pa da, zaista. Sami procijenite koliko je ovo realno.

Što vas danas najčešće pitaju na razgovoru za posao? Naravno, jeste li računalno pismeni. E, pa, jeste li? Niste baš jaki na tom području? Ok, što je tu je. Sigurni smo da ovakvu vrstu pismenosti ne biste htjeli svojoj djeci. Srećom, klinci danas već vrlo rano svladavaju rad na računalu, a nerijetko su bolji i snalažljiviji od odraslih. Jedna se ekipa malo našalila i usporedila abecedu koja se učila nekada i koja bi se mogla/trebala učiti danas.

Iako se radi o engleskoj abecedi, vjerujemo da ćete shvatiti poantu. No, primijetit ćemo kako i kod stare i kod nove abecede ima jedno isto slovo, odnosno isto značenje, a to je slovo A – Apple. Sve ostalo je… čista zabava. Uživajte u modernoj abecedi :)

Tradicionalna abeceda

Moderna IT abeceda

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.