Kako izgleda kada prosječni momak sjedne u Thunderbird F-16

Fotografija članka: Kako izgleda kada prosječni momak sjedne u Thunderbird F-16

Zamislite situaciju da vam Djed Božićnjak pokloni “turističku” vožnju s jednim od tehnološki najnaprednijih aviona na svijetu – Thunderbirdu F-16!

Oglas

Eto, jednom se to liku i dogodilo. Ono što ćete vidjeti u nastavku je zaista zapanjujuće. Spoj je to snage, sofisticirane IT tehnologije, straha, nevjerojatnih prizora, neugode i pritiska od čak 9G! Ma, pada se u nesvijest i s puno manje G-ova…

Fotograf Blair Bunting je uspio ostvariti svoju želju i provozati se u Thunderbird F-16 lovcu američke vojske. Naravno, nije bio pilot :) No, njegov ga je pilot provozao i pod pritiskom sile od 9G, za koju Bunting kaže kako je sve samo ne ugodna.

Kako izgleda kada prosječni momak sjedne u Thunderbird F-16

Kaže kako je imao osjećaj da mu se lice topi, a kako mu se koža s obraza povukla skroz do usta. Prije padanja u nesvijest je vidio prvo crvenu pa zelenu boju, no pokušavao je sve kako bi udisao što više zraka kako bi ostao pri svijesti. Jasno, malo je i halucinirao, padao u nesvijest i budio se, ali je kaže uživao.

U svakom slučaju, tu je vožnju detaljno kao “vožnju života”. A kako je to izgledalo u samom Thunderbird F-16 mlažnjaku, pogledajte u videu niže…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.