Kako do Q18 pametnog sata za 3,33$? Na GearBest rođendanskoj stranici!

Fotografija članka: Kako do Q18 pametnog sata za 3,33$? Na GearBest rođendanskoj stranici!

Do 18. ožujka traje veliko rođendansko slavlje na GearBest webshopu, tako da na njoj možete pronaći puno toga. Otkrit ćemo vam i kako osvojiti Q18 simpatični pametni sat za samo 3,33$.

Oglas

Za početak ćemo reći da svakako posjetite gdje ćete pronaći puno zanimljivih proizvoda po akcijskim cijenama, a sve povodom 3. rođendana GearBest webshopa. No, vas vjerojatno zanima kako doći do zgodnog za samo 3,33$.

Do njega svatko može doći po toj simboličnoj cijeni koja nam sugerira 3. GearBest rođendan. se upravo pojavio u posebnoj ponudi, a do njega po toj cijeni možete doći bilo kojom kupovinom bilo kojeg proizvoda čija cijena ili ukupna cijena narudžbe prelazi cifru od 60$. Praktički na svim stranicama imate link na posebne “Promo” proizvode (View Promo), gdje od sada možete odabrati i Q18 po 3,33$. Inače mu je redovna cijena 18,79$.

Spomenimo kako Q18 dolazi u tri boje – crna, bijela i srebrna. Samostalan je što znači da podržava SIM karticu (micro), a zgodno je i što podržava NFC, Wi-Fi, i Bluetooth. Inače radi na MediaTekovom procesoru, ima ekran od 1,54 inča, te ima bateriju od 500 mAh.

Zašto ne iskoristiti i ovu priliku? :) Svakako posjetite , ima za svakoga ponešto, a ponuda je bezbrojna. GearBestu želimo sretnu proslavu 3. rođendana! :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.