Kako danas biti uspješan ugostitelj?

Fotografija članka: Kako danas biti uspješan ugostitelj?

Proširena ponuda
Prema najnovijim istraživanjima, svaki peti Hrvat posjeduje pametni telefon putem kojeg organizira svoj život, komunicira s prijateljima, obavlja poslove… a besplatno surfanje svakako je nešto što će ih privući u lokal. Već sada je Hrvatska umrežena HotSpot lokacijama putem kojih gosti pojedinih lokala imaju mogućnost besplatno surfati kolikogod žele. Najveći telekom operator, Hrvatski Telekom u posljednjih nekoliko mjeseci instalirao je preko 1000 takvih HotSpot lokacija diljem zemlje.

„Usluga HotSpot Hrvatskog Telekoma ugostiteljima omogućuje da svojim gostima ponude besplatan pristup internetu dok se nalaze u njihovom kafiću ili restoranu. Osim pogodnosti za goste, aktivacijom usluge kafići postaju dio HT HotSpot mreže što za njih predstavlja dodatni oblik promocije na WEB-u i drugim elektroničkim medijima.Ugostitelji su prepoznali prednosti HotSpot-a i u posljednjih nekoliko mjeseci dobivamo iznimno puno zahtjeva za instalacijom, što nas je ugodno iznenadilo“, kaže Ivan Kuhar, rukovoditelj RJ za razvoj usluga za poslovne korisnike.

Prijenosi utakmica uz vrhunsku sliku
Branimir Rajič, voditelj  lokala Roko u Zagrebu, kaže kako pored besplatnog interneta gosti danas posebno vole gledati utakmice u društvu.

„ Atmosfera je u takvim slučajevima uvijek posebna, pogotovo kada igra naša reprezentacija, no ni ostale „velike“ utakmice nisu iznimka. U našem lokalu osigurali smo sva najbolja sportska događanja putem MAXtv usluge koja ekskluzivno nudi veliki broj stranih i domaćih nogometnih sadržaja. Većina tih utakmica prikazuje se u visokoj HD rezoluciji s vrhunskom kvalitetom slike što je poseban doživljaj.“

HT ugostiteljima nudi MAXtv i HotSpot paket
Hrvatski Telekom preporučuje ugostiteljima dvije atraktivne usluge iz svog portfolija i to MAXtv i HotSpot kako bi s njima povećali svoju konkurentnost odnosno, vrijednost svog ugostiteljski objekta.

Uz najveći izbor kanala, preko  100, samo na MAXtv-u moguće je gledati dodatne utakmice i sadržaje vezane uz  Ligu prvaka, Euro-ligu, utakmice Hrvatske nogometne lige, utakmice Lige petice: englesku, talijansku, španjolsku, francusku i njemačku ligu, Olimpijske igre kao i pregršt zabavnih sadržaja. Većina sadržaja dostupna je u HD rezoluciji koja sliku čini oštrijom, manje mutnom i u cjelini bližoj stvarnosti.

Više informacija o uslugama saznajte na broju 0800 9100 ili posjetite .

Kako danas biti uspješan ugostitelj? Možete uz HT MAXtv i HotSpot pakete!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.