Kai-Ulrich Deissner podnio ostavku, odlazi iz Uprave Hrvatskog Telekoma

Fotografija članka: Kai-Ulrich Deissner podnio ostavku, odlazi iz Uprave Hrvatskog Telekoma

Kai-Ulrich Deissner, član Uprave HT-a d.d. i glavni direktor za financije, podnio ostavku  koja stupa na snagu 1. travnja 2016. godine.

Oglas

Hrvatski Telekom nam javlja kako je dr.sc. Kai-Ulrich Deissner, član Uprave HT-a d.d. i glavni direktor za financije, podnio ostavku  koja stupa na snagu 1. travnja 2016. godine, jer nastavlja karijeru u Deutsche Telekomu, u središnjem odjelu za financije, i izravno je odgovoran članu Uprave DT-a zaduženom za financije.

Dr. sc. Deissner došao je u Hrvatski Telekom u kolovozu 2014. godine iz Deutsche Telekoma gdje je obnašao funkciju predstavnika za poslovne aktivnosti na Upravi, s odgovornošću za svakodnevno nadziranje poslovanja s korisnicima i oblikovanje transformacijskog procesa, pri čemu je bio izravno odgovoran predsjedniku Uprave Telekoma Deutschland Gmbh, kompanije unutar DT Grupe za poslovanje u Njemačkoj.

Zahvaljujem Kaiu na suradnji i njegovom doprinosu poboljšanjima ukupne operativne učinkovitosti te na poslovnoj transformaciji koju je unio u kompaniju, ne samo  u područjima koja se tiču  financija već  i u ključnim područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima. Želim Kaiu sve najbolje u njegovim budućim poslovnim pothvatima.
– Davor Tomašković, predsjednik Uprave HT-a

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.