Kai-Ulrich Deissner novi član Uprave i glavni direktor za financije Hrvatskog Telekoma

Fotografija članka: Kai-Ulrich Deissner novi član Uprave i glavni direktor za financije Hrvatskog Telekoma

Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma imenovao je dr. Kaia-Ulricha Deissnera članom Uprave HT-a d.d. i glavnim direktorom za financije na razdoblje od tri godine s početkom od 1. kolovoza 2014.

Oglas

Dr. Deissner se priključio Deutsche Telekomu (DT) 2004. i stekao značajno iskustvo na pozicijama višeg menadžmenta s primarnim fokusom na poboljšanje operativne učinkovitosti, obnašajući tako funkcije direktora za upravljanje proizvodima, višeg direktora za upravljanje prodajnim kanalima i glavnog direktora za financije Deutsche Telekom Kundenservicea.

Posljednja funkcija dr. Deissnera koju je obnašao u DT Grupi bila je predstavnik za poslovne aktivnosti na Upravi, u okviru koje je preuzeo odgovornost za svakodnevno nadziranje poslovanja s korisnicima i oblikovanje transformacijskog procesa uz izravnu liniju izvješćivanja prema predsjedniku Uprave društva Telekom Deutschland Gmbh, društvu unutar DT Grupe za poslovanje u Njemačkoj.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor, izjavio je: „S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje dr. Deissnera u Upravu HT-a. Dr. Deissner ima bogato iskustvo stečeno na menadžerskim pozicijama, kako u području financija tako i područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima.“

Kai-Ulrich Deissner novi član Uprave i glavni direktor za financije Hrvatskog Telekoma

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.