Juuuuppppiiiiiiiiiiii!

Racunalo.com foto

Pogledajte <link href=”g2mstil.css” type=”text/css” rel=”stylesheet” /> i skinite g2mstil.css posebni list stilova ovako: U adress od IE tipkajte 


Sad imate sve na svom racunalu. Pustite u rad. radi! U redu. Sad tiskajte HTML i CSS listove, na stol ispred sebe, olovku ili marker u ruke i redom, redak po redak i sve cete nauciti. Sto nije jasno tu sam, konkretno i ciljano pa cete brze do cilja. Zurimo polako posebno vrijedi Ucimo polako.


Sad su u modi tecajevi brzog citanja. Tu sam jako primitivan. Unaprijed u to ne vjerujem. Ali to sigurno ima svoju primjenu.


Ali ja sve sto citam upijam kao magnet, stvori se jedan fluid izmedju tog teksta i moje glave, ja se jako koncentriram i prelazim u autiste. Ne znam kako vrijeme tece. Vrijeme mi nije tada novac. Tad mi je novac skuziti i onda skakati i vikati Jupiiiii, a onda pogledati kroz vrata ucione u hodnik i vidjeti cistacicu koja me cula kako sam sa sobom vicem Jupiiiiii!


Svaki Juppiiiiii? vrijedi dozivotno jer je ‘razumijevanje’. Na zalost, vec malo kasnije opet teski fluid i onda mozda Juppiiiii tek sutra ili za par dana. I tako Juppiiiiiiiii za Jupiijem i onda shvatim da tome nema kraja i da je to super sto je Juupppiiiiiiiiiiii moj posao dozivotni!


A tako i svih koji rade i misle raditi sutra i do kraja svog radnog vijeka.


Ivica Kartelo
Prvi online učitelj u Hrvatskoj

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.