JustDelete.me – aplikacija koja može izbrisati vaš “digitalni život”

Fotografija članka: JustDelete.me – aplikacija koja može izbrisati vaš “digitalni život”

Vjerojatno ste od nekih svojih prijatelja čuli nešto kao “…ne znam kako izbrisati svoj profil na Facebooku…”. Stiže pomoć, pojavio se JustDelete.me.

Oglas

Aplikacija se pojavila prošlog tjedna, a njeni autori su programer Robb Lewis i dizajner Ed Poole. JustDelete.me je vrlo jednostavna za korištenje, a pomoći će vam u trenu izbrisati vaše digitalne “profile” na pregršt društvenih mreža i drugih važnijih web stranica kao što u Facebook, Twitter, LinkedIN, iTunes, Skype, Instagram, Digg, Dropbox, eBay, Flickr, Google i mnoge druge.

Kako postoji i različita “težina” brisanja, tako su i pojedine stranice označili za brisanje računa kao “jednostavno” (easy), “srednje” (medium), “teško” (hard) i “nemoguće” (impossible). Uz to imate i dodatne podatke i savjete kako to odraditi.

Inače, aplikacija je na engleskom jeziku, ali je vrlo jednostavna za korištenje. Samo odlučite koji svoj profil želite obrisati, odaberete odgovarajući link i obrišete ga.

JustDelete.me aplikacija se inicijalno pojavila 19. kolovoza i tada je imala mogućnost brisanja računa sa 16 servisa. Do sada se ta brojka povećala na 130 i stalno raste. Samo u prvom tjednu JustDelete.me je pregledan više od 500.000 puta.

Svakako si ubilježite , JustDelete.me je vrlo korisna aplikacija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.