Jumper EZbook i7, 3, 2 i drugi prijenosnici na akciji na Geekbuyingu

Fotografija članka: Jumper EZbook i7, 3, 2 i drugi prijenosnici na akciji na Geekbuyingu

Kineska kompania Jumper već se profilirala kao proizvođač odličnih prijenosnih računala koja su lijepa, tanka, lagana i brza. Akcijska prodaja Jumper EZbooki7, 3, 2 i drugih modela u tijeku je na Geekbuyingu.

Oglas

Na posebnoj traje akcijska prodaja Jumper prijenosnih računala. Do 13. travnja možete odabrati model koji vam najviše odgovara po sniženoj cijeni, a ponuda je zaista bogata.

Prvi koji je izdvojen na samom početku je odlični Jumper EZbook i7 koji, kao što to i njegov naziv govori, radi na moćnom Intel Core i7-4500U procesoru, uz 4 GB RAM-a, te ima SSD disk od 128 GB. Ekran je 14,1 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

Slijedeći je slabiji ali i cjenovno osjetno povoljniji Jumper EZbook 3 laptop koji se može pohvaliti s Intel Celeron N3350 proceosorom, također ima 4 GB RAM-a, te 64 GB prostora za pohranu korisničkih podataka. Izdvajamo ga i po jakoj bateriji od čak 10000 mAh. Kao i za prošli model, dodatne informacije možete pronaći na .

Slijedeći model koji je posebno izdvojen je Jumper EZbook 2 prijenosno računalo koji ima popularni Intel Atom Z8350 procesor iz “Cherry Trail” obitelji, te se također može pohvaliti s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, te jakom baterijom od 10000 mAh.

U nastavku Jumper akcijske stranice pronaći ćete još dvije kategorije. Prva je 2-u-1 u kojoj se nalazi nekoliko vrlo zanimljivih hibridnih uređaja koji će se u trenu pretvoriti iz tableta u laptop i obrnuto. Druga se odnosni na ponudu Jumper prijenosnika koja se nalazi na skladištu u Španjolskoj, također vrijedi pogledati.

Sve ove modele možete pronaći na posebnoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.