Jubilarna 400. emisija “Radio Računala” ovog vikenda!

Fotografija članka: Jubilarna 400. emisija “Radio Računala” ovog vikenda!

Slušatelje očekuje bogata interaktivna emisija, odlična glazba i nagradna igra u kojoj će najsretniji i najbrži i najsretniji slušatelji osvojiti vrijedne nagrade. Proslava 400. emisije ove je godine proširena i na službene web portale emisije gdje do 31. kolovoza 2010. godine traje "Velika ljetna nagradna igra" u kojoj možete osvojiti više od 20-ak vrijednih nagrada (fond nagrada se svakodnevno povećava). Za osvajanje nagrada online posjetite http://www.racunalo.com ili http://www.gamebox.hr gdje se samo trebate prijaviti na Facebook i/ili Twitter stranicama portala i jednim klikom mišem postati fanovi ("Sviđa mi se" ili "Like").

Popis nagrada je vrlo bogat, izdvajamo:
– Prijenosno računalo Lenovo IdeaPad S10-3t
– Prijenosno računalo HP Compaq Mini 730EO
– VIP Blackberry Storm 9500
– Mobitel Sony Ericsson Hazel
– Mobitel Sony Ericsson T715
– VIP Mobilni hotspot E5830s
– Tele 2 Super 3G mobilni internet
– PC DVD ROM "Wolfenstein"
– i još puno drugih nagrada…

Jubilarna 400. emisija emitirat će se 19. lipnja, na varaždinskom Radiju Aktiv 100,3 MHz od 14 do 15 sati, a ako niste u dometu radijske frekvencije, emisiju možete slušati i online (www.radio-aktiv.com). Ako ne osvojite nagrade u emisiji, svakako to pokušajte putem Facebooka. Autor, urednik i voditelj emisije je magistar informatike Božidar Komarić.

Za nagradnu igru prijavite se .

Ukratko o "Radio Računalu"
Prva pilot emisija emitirana je u proljeće 1997. godine na Županijskom radiju Varaždin. Osnovna ideja i koncepcija emisije uspješna je formula koja se prilagođavala vremenu, ali je u osnovi ostala ista do danas – informacija, edukacija i zabava. Kvalitetu i popularnost "Radio Računala" potvrdio je i stručni novinarski žiri koji je emisiji dodijelio prestižnu nagradu "Brončani mikrofon" u najvišoj kategoriji za radijska dostignuća (Hrvatski radijski festival, Trogir, 2006. godine).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.