Josip Pranjić (CFO) i Boris Drilo (CTO) novi članovi Uprave Iskona

Fotografija članka: Josip Pranjić (CFO) i Boris Drilo (CTO) novi članovi Uprave Iskona

Josip Pranjić i Boris Drilo su na nove poslovne pozicije sigli iz Hrvatskog Telekoma. Dosadašnji član Uprave za poslovne korisnike i veleprodaju Krešimir Madunović preuzeo je i rezidencijalni prodajni segment, marketing te korisničku podršku.

Oglas

Nova organizacijska struktura Iskona sastoji se od četiri područja nadležnosti tj. člana Uprave, među kojima su novoimenovani član Uprave za financije Josip Pranjić i član Uprave za tehniku Boris Drilo.

Josip Pranjić se po završetku školovanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zapošljava u konzultantskoj kući PricewaterhouseCoopers. 2002. godine prelazi u Hrvatski Telekom, na mjesto pomoćnika direktora odjela kontrolinga, a tri godine kasnije postaje Operativni direktor odjela računovodstva. U Iskon dolazi na poziciju člana Uprave za financije (CFO), zaduženog za područja kontrolinga, računovodstva i logistike tvrtke.

Boris Drilo je novi član Uprave za tehniku (CTO). Zadužen je za IT, infrastrukturu, planiranje, izgradnju, upravljanje i nadzor mreže te razvoj novih usluga u Iskonu. Drilo je na poziciju također stigao iz Hrvatskog Telekoma, u kojem je posljednje tri godine radio kao Direktor sektora za strategiju i razvoj poslovanja. Svoju profesionalnu karijeru inače je započeo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a nastavio u  kompaniji Ericsson Nikola Tesla na nizu stručnih i rukovodećih pozicija.

Josip Pranjić (CFO) i Boris Drilo (CTO) novi članovi Uprave Iskona

Dosadašnji član Uprave za poslovne korisnike i veleprodaju Krešimir Madunović je, uz zaduženja vezana za poslovne korisnike, kao CMSO preuzeo još rezidencijalni prodajni segment, marketing i korisničku podršku. Na čelu i dalje je Saša Kramar, a njezin je strateški cilj dodatno utvrditi snažnu poziciju Iskona kao jednog od vodećih pružatelja usluga broadband pristupa internetu, telefonije i televizije, poznatog po svojoj kompetentnosti, inovativnosti te razvijenom pristupačnom odnosu s korisnicima.

Josip Pranjić (CFO) i Boris Drilo (CTO) novi članovi Uprave Iskona

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.