Još tjedan dana za ovaj bluetooth senzor koji registrira pokrete

Fotografija članka: Još tjedan dana za ovaj bluetooth senzor koji registrira pokrete

Jako zanimljiva stvarčica na Indiegogo

Oglas

“Možeš mi prićuvati stvari?”, koliko ste ovo puta rekli? :) No, što je sa situacijama kada nema nikoga u blizini ili ne vjerujete u potpunosti osobi kojoj ste dali stvari.

Ovaj mali bluetooth senzor je izvrsno rješenje. je ono što nas spašava u toj situaciji. Ovaj mali senzor je ono što bi vam moglo spasiti stvari u puno situacija. Čim senzor na MetaSensoru osjeti kretanje, putem notifikacije i alarma vam javlja da se stvar koju ste ostavili na čuvanje miče.

Ovako praktičan mali senzor se može staviti svugdje. Želite li vidjeti upada li vam netko u sobu ili ne poštuje vašu privatnost na druge načine – samo postavite senzor na traženo mjesto. Čak i ako ste izvan dometa bluetootha, možete naknadno dobiti notifikacije i izvještaj o tome je li senzor osjetio micanje. Ono što je također sjajno je da ako uređaj uparite s drugim bluetooth uređajem (poput laptopa ili tableta), možete i odmah putem internet veze dobiti obaviejst na vašem zaslonu.

Jako zgodna stvarčica koju možete dobiti za 79$ na Indiegogo. Budući da je dobila traženi kapital od 10000$, veseli nas što ćemo je moći nabaviti vrlo vjerojatno i u redovnoj nabavi.

Ostavljate li bickli na sigurnom mjestu, jesu li se otvarala vrata vašeg auta ili vaša garažna vrata, sve to možete saznati zahvaljujući ovom malo uređaju.

mali bluetooth senzor_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.