Još jedan ultimatum iz Facebooka: Moments app

Fotografija članka: Još jedan ultimatum iz Facebooka: Moments app

Onaj tko želi sačuvati fotografije, morat će instalirati još jednu aplikaciju iz Facebooka

Oglas

Facebook je do sada nudio registriranim korisnicima, mogućnost pohrane fotografija na njihovom serveru sasvim besplatno. Znatan dio korisnika se opredijelio za tu opciju budući da je ista bila praktična, a i ono najbitnije – besplatna.

No, kako to biva često s Facebookom, toj priči je djelomično došao kraj. Svi koji su koristili tu opciju su dobili od Facebooka obavijest kako moraju instalirati aplikaciju Memories do 7. srpnja, ako žele i dalje imati spremljene fotografije na njihovim serverima.

Ono što je djelomično čak uznemirujuće u cijeloj priči je to što će u protivnom sve fotografije biti izbrisane. Nakon što je nekorisnicima njihove loše aplikacije na Androidu postavljen ultimatum da poruke mogu čitati samo preko Messenger aplikacije, ovo je već drugi ultimatum u roku kraćem od mjesec dana. Vrlo neprofesionalno i nekorektno.

Moments aplikacija se može preuzeti putem .

Doduše, istina je da postoji jedna mogućnost nekorištenja Moments aplikacije. Ako želite, moguće je preuzeti sve fotografije u jednoj .zip mapi. Ta je obavijest nedavno postavljena na njihovoj za pomoć korisnicima.

Iako je alternativa moguća i dostupna, način odnošenja prema korisnicima je ono što ponovno izaziva ljutnju korisnika. Poznavajući dosadašnju praksu, možemo za utjehu očekivati ove godine ljepšu čestitku za rođendan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.