Jolla Tablet – kampanja na Indiegogo je sakupila čak 1,82 milijuna dolara

Fotografija članka: Jolla Tablet – kampanja na Indiegogo je sakupila čak 1,82 milijuna dolara

Iako su tražili samo 380.000$, kampanja za prvi “narodni” Jolla Tablet sakupila je nevjerojatnih 1,824 milijuna američkih dolara. Novi tablet bi mogao biti vrlo zanimljiv.

Oglas

O Jolla Tablet uređaju smo pisali u nekoliko navrata, tako da to nećemo ponavljati. Spomenut ćemo samo nekoliko ključnih stvari. Za početak moramo reći kako je kampanja bila nevjerojatno uspješna jer su uspjeli sakupiti 4,8 puta više od tražene sume za razvoj.

Čak su otišli i korak dalje, kada su vidjeli kako je kampanja bila izuzetno uspješna. Rekli su ako prijeđu 1,5 milijuna dolara kako će ugraditi microSDHC podršku za memorijske kartice do 128 GB, a ako sakupe više od 1,75 milijuna dolara vlasnici novog Jolla Tableta će dobiti “split screen” (pokretanje dvije aplikacije odjednom).

Ekipa iz Finske je očito zapalila srca naroda, tako da će Jolla Tablet biti prvi tablet u svijetu koji su financirali obični ljudi iz cijelog svijeta. Spomenut ćemo samo kako će prodavati po cijeni od 249$, a očekujemo ga u prodaji tijekom 2015. godine.

Kompletnu hardversku konfiguraciju možete pročitati niže, podatak više u našem , a kampanju možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.